Juan Mekgregor ne vara suprugu, tajno se razveo još u maju

Juan Mekgregor ne vara suprugu, tajno se razveo još u maju

Autor: | 23/10/2017

0

Svetska štampa objavila je juče fotografije na kojima se slavni Juan Megregor strasno ljubi s koleginicom Meri Elizabet Vajnsted, s kojom se očigledno zbližio tokom snimanja serije Fargo.

Par je fotografisan tokom razmenjivanja nežnosti u jednom restoranu u Londonu, a ovo je prilično šokiralo britansku javnost, budući da je Megregor već 22 godine u srećnom braku s Francuskinjom Iv Mavrakis. Glumac je u braku dobio četiri ćerke: Anuk, Ester, Klaru i usvojenu Džamijan iz Mongolije.

Međutim, nakon što se se ove fotografije pojavile u javnosti, mediji su otkrili tajnu koju je Megregor mesecima uspešno skrivao od javnosti.

Naime, zgodni Škot i Iv rastali su se još pre nekoliko meseci! Odmah nakon što su se u javnosti pojavile fotografije Juana Megregora i njegove nove devojke, paparaci su njegovu suprugu uslikali bez burme.

- Oni su odlučili da bez pompe stave tačku na svoj brak, ne žive zajedno od maja - rekao je izvor blizak bivšem paru. - Juan je slobodan muškarac.

Nije poznato otkad su Megregor i njegova koleginica Meri Elizabet Vajnsted u vezi, ali jedno je jasno: budući da se gledaju i ljube onako kako smo videli ovih dana, pred glumcem je još jedna duga veza...

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: juan mekgregor

Pročitajte još

Najnovije vesti