Tara Rid: Kako je anoreksija uništila holivudsku lepoticu

Tara Rid: Kako je anoreksija uništila holivudsku lepoticu

Autor: | 22/10/2017

0

Glumica Tara Rid, lepa i zanosna plavuša koja je plenila svojim osmehom i figurom, i dalje snima i radi, ali je daleko  od one devojke koja je nekada bila jedna od najpoželjnijih mladih zvezda Holivuda.

Tara, koja danas ima 41 godinu, izgleda još uvek vodi bitku sa anoreksijom, bez obzira što se svim silama trudi da se to ne primećuje.

Redovno se pojavljuje na raznim događajima, učestvuje u humanitarnom radu, ali kako kažu njeni fanovi: Nikada gore nije izgledala!

Poslednje fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama pokazuju da Tara izgleda i dalje premršavo i fanovi su iskreno zabrinuti za njeno zdravlje: Kako jedna ovako lepa devojka može da dozvoli sebi da ovako propada, pa ona će umreti! - samo je jedan od komentara na njen izgled.

A post shared by Тетя Роза (@auntietalks) on Oct 20, 2017 at 11:56am PDT

Ipak, mnogi su saglasni da ne treba osuđivati njen izgled i nagađati da li se radi samo o anoreksiji ili pak o korišćenju nekih narkotika, već da joj treba pomoći.

Ovog 30. oktobra očekuje je premijera njenog novog filma, radi se o hororu pod imenom "Party bus to hell", u kome tumači glavnu ulogu.

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: tara rid