Bijonsina sestra Solanž napala poznati magazin: Ne fotošopirajte mi kosu!

Bijonsina sestra Solanž napala poznati magazin: Ne fotošopirajte mi kosu!

Autor: | 22/10/2017

0

Bijonsina mlađa sestra Solanž osvanula je na naslovnoj strani magazina Evening Standard, ali nije očekivala da će krajnja fotografija biti retuširana i da će njena "instalacija" od kose biti izbrisana... Na žalost po magazin.

Solanž je poznata po svojim zanimljivim modnim izražajima, a trenutno gaji frizuru s pletenicom u obliku kruga. Ono što je najzanimljivije je da je Solanž u intervjuu za Evening Standard govorila o tome kako "Svaka crna žena ima svoje lično putovanje kroz život sa svojom kosom i da je kosa izuzetno duhovna stvar". Inače, i jedna od Solanžinih najpoznatijih pesama zove se "Don't Touch My Hair".

A post shared by Solange (@saintrecords) on Oct 19, 2017 at 9:25am PDT

Pevačica je na Instagramu na ovo upozorila uredništvo Evening Standarda, a na Tviteru se oglasila i novinarka koja ju je intervjuisala.

- Javno se ograđujem od naslovne strane Evening Standarda. Sve je ispalo potpuni fijasko, uprkos mojim naporima - napisala je novinarka Anđelika Bastijen. Evening Standard se na kraju izvinio pevačici, ali su rekli kako su morali da "otkinu" deo njene frizure zbog toga jer drukčije ne bi mogla da stane u prelomu naslovne.

A post shared by @afashionstalker on Oct 20, 2017 at 4:38pm PDT

Fanovi su joj na ovo odgovorili da joj je ego mnogo veći od frizure...

A post shared by Solange (@saintrecords) on Oct 20, 2017 at 5:14am PDT

hellomagazin.rs guliver/getty