Mina Lazarević o povratku pred kamere: U ovim godinama ne mogu da igram klinke

Mina Lazarević o povratku pred kamere: U ovim godinama ne mogu da igram klinke

Autor: | 20/10/2017

0


Mina Lazarević će se pojaviti u novim epizodama sapunice “Istine i laži”, gde igra samohranu majku.

Iako se vratila daskama koje život znače sa predstavama, Mina skoro tri godine nije stala pred kamere na setu. U seriji “Istine i laži”, koja se emituje na Televiziji “Prva”, ona će se pojaviti u novim epizodama. Za razliku od Čupke iz “Porodičnog blaga”, ovde tumači lik zrele žene.

- Uželela sam da snimam serije. Poslednju sam snimila pre dve i po godine. Prvi dan kada sam došla na snimanje imala sam osećaj kao da sam od početka tu. Baš mi je bilo super - kaže Mina i otkriva.

- U ovim godinama više ne mogu da igram neke klinke. Igram majku Sofije koja je tinejdžerka, učenica srednje škole. Ovo je vrlo zahtevna uloga za igranje zato što pruža dobar poligon, široka je amplituda njenih raspoloženja i sredstava za manipulaciju drugim ljudima. Ona je veliki borac u životu i ne preza da uradi ono što mora da uradi. Samohrana je majka i bori se sama za sebe i za svoje dete. Ne preza da bude ni malko pokvarena - otkriva Lazarevićeva za “Blic” i dodaje:

- Na setu je bilo super i svi smo razmenili brojeve telefona da nastavimo da se viđamo. Drago mi je što uloga nije veća, jer mi ovako više odgovara zbog cele organizacije u mom životu.

Hellomagazin.rs Milos Rafailovic/Instagram
Tagovi: Mina Lazarević