Katarina Radivojević: Život u Holivudu mi je pomogao da izgubim sopstveni ego

Katarina Radivojević: Život u Holivudu mi je pomogao da izgubim sopstveni ego

Autor: | 20/10/2017

0

Glumica Katarina Radivojević deo je visokobudžetnog projekta “Black money games” u režiji Adama  Rajta, u kojem glavnu ulogu ima Tom Henks. Srpska glumica, koja je i deo produkcijske ekipe, imaće jednu od glavnih uloga.

– Što manje očekujem, to bolje za mene. Tome me je život naučio. Reč je o filmu u režiji Adama  Rajta, a glavni producent je Džoj Tufaro . Produkcija je "Gold Star Filma” iz Los Anđelesa u čija su tri poslednja filma igrali Hale Beri, Arnold Švarceneger i Kristofer Volken. Hrvatska ostrva će se naći u filmu, ne samo kao lokacija, već su značajna i za neke događaje u filmu– kaže Katarina u razgovoru za magazin azramag.ba

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/ostvarila-san-katarina-radivojevic-snima-holivudski-film-tom-henks-u-glavnoj-ulozi/

 

Katarina Radivojević je jedna od retkih glumica sa ovog podneblja koja je uspela da ode u Ameriku i oproba se u čuvenom Holivudu. Međutim, ona kaže da taj put nije nimalo lak i otkriva koliko vremena i truda traži proboj na holivudsko tržište.

 

-Iskreno, ni sada ne mislim da sam se probila, to je proces u kojem sam i dalje. To jeste mukotrpna, svakodnevna borba, neizvesnost i strepnja da li će film biti uspešan onda kada dobiješ ulogu, pa da li ćeš dobiti narednu ulogu. Ta pozicija stalnog iščekivanja da budeš izabran je iscrpljujuća s godinama. Zato bih više volela da budem u produkciji i time sebi obezbedim sigurniju svakodnevicu. Nisam ja toliko željna glume- istakla je glumica.

Glumica koja godinama živi na relaciji Amerika – Srbija  govorila je o svojoj američkoj svakodnevici  i otkrila da li je ova "fabrika snova" nagnala da promeni neki životni stav .

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/nikad-nije-kasno-nakon-deset-godina-katarina-radivojevic-najzad-diplomirala/

– Radim kastinge, ali idem i na jogu. Igram predstave u Macha teatru u zapadnom Holivudu, a prošle godine sam igrala glavnu ulogu kubanske balerine koja je bila Kastrova ljubavnica od svoje 15-te godine. Bili smo na "Frindz2 festivalu, koji je popratni deo Parade ponosa. Život tamo mi je pomogao da shvatim koliko sam nebitna u jednom tako velikom gradu i to mi je mnogo pomoglo da izgubim sopstveni ego.- bila je iskrena glumica.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još