Kameron Dijaz: Zašto sam odlučila da nemam decu

Kameron Dijaz: Zašto sam odlučila da nemam decu

Autor: | 20/10/2017

0


Nijedna tema ne izaziva toliko žustrih reakcija kao žene koje se do odredjenih godina, koje se smatraju društveno prihvatljivim, nisu ostvarile kao majke zbog raznih razloga. Glumica Kameron Dijaz (45) otkriva zašto se odlučila na život bez dece i da li se ikada pokajala zbog toga.

- Znam da oko dece ima jako puno posla i da uz sve svoje obaveze i sve ono što ja očekujem od života, neću stići, ako ću imati decu. Zato mi je već davno laknulo, jer sam donela čvrstu odluku da ih jednostavno neću ni imati. Tad sam imala 18 godina i iako sam bila mlada, nije bilo lako doneti tu odluku. Ali, znala sam da ću je se uvek držati. Nisam osoba bez emocija niti sam zbog svoje odluke sebična, da ne biste pomislili da je to razlog. Volim pomagati ljudima, ali isto tako volim i ono što sam postala. Mogu da se u potpunosti posvetim sebi, da radim na sebi i budem tu za druge, ali jednostavno se ne vidim u ulozi majke. Ja sam ono što jesam i mislim da je moj život, bez dece, skroz dobar. Više ne brinem što sam još davno donela tu odluku - priznala je za magazin Esquire.

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on May 17, 2016 at 9:01am PDT

Glumica je uvek smatrala da brak ne podrazumeva nužno i sreću.

– Puno ljudi bukvalno srlja da uđe u brak, jer ih od malena uče da će tako konačno biti srećni. I oni jure za tim, jure taj zvanični dokument da bi se vrlo brzo pitali “zašto sam mislila da će me to usrećiti? Zapravo sam beksrajno nesrećna” . Nisam sigurna da smo mi po prirodi monogamni. Imamo iste instinkte kao i životinje. Ali živimo u društvu koje nam nameće takva razmišljanja da smo bezvredni ukoliko nemamo bračnog partnera i porodicu – objasnila je atraktivna glumica u jednom intervjuu za magazin “InStyle”..

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Kameron Dijaz