Aleksandar Šapić: U svemu u životu smem da omanem,osim u vaspitanju dece

Aleksandar Šapić: U svemu u životu smem da omanem,osim u vaspitanju dece

Autor: | 20/10/2017

0


Pored toga što je sportista i političar, Aleksandar Šapić se davno oprobao kao glumac u filmu “Kengur”, a novu ulogu dobio je u novom ostvarenju “Prokleti pas”.

- Posle 15 godina nisam ni verovao da ću se ponovo pojaviti u filmu, nisam želeo. Bilo je u međuvremenu nekih ponuda, ali jedini razlog zašto sam ponovo prihvatio da glumim je Dragan Pešikan, koji je jedan od mojih najbližih prijatelja. Kada me je zamolio, rekao sam da. Nije to bila zahtevna uloga. Kao što sam rekao ekipi pre 15 godina na snimanju “Kengura”, nadam se da neću pokvariti film. Ja nisam glumac i nemam ambicije da se time bavim. Ne mislim ni da imam preterani talenat - kaže Aleksandar.

Aleksandar, kao i njegova supruga Milica imaju puno tetovaža po telu, a on kaže da mu njene ne smetaju koliko njegove:

-Smetaju mi više moje tetovaže nego njene, samo što čovek više ne može da vrati vreme. Kada bih mogao da vratim vreme, ne bih ih stavio. Ne kajem se jer su one obeležile neki period mog života, ali da mi je u 20 godina bila ova pamet, ne bih nijednu uradio.

- Moj posao je takav da nemam radno vreme. Sreća, sinovi su još mali, a supruga mi to ne zamera, svesna je šta nosi taj poziv. Nažalost, moja deca više nikada neće imati godina koliko imaju sada i neću moći vreme da vratim. Postoje stvari koje u odrastanju svoje dece propustite jureći za nekim drugim stvarima. A opet, ako želite da se bavite posvećeno bilo kojim poslom u današnje vreme, on iziskuje potpunu posvećenost, vreme i jednu konstantnu ažuriranost - objašnjava Šapić, koji pored dva sina, Maksima i Fedora, želi ćerku:


- Supruga mi to stalno ponavlja. Samo što ne možete znati kog će pola biti dete. Šta ako dobijem trećeg sina
- pa to je već mafija u kući. Kao drugo, živimo u takvo vreme da ako želite stvarno da se posvetite deci, to nije lako. A ja ne želim decu koja će da mi izmaknu kontroli. Naše najveće životno iskušenje je vaspitanje naše dece. U svemu u životu smem da omanem, ali kada su u pitanju deca, tu ne smem.

A post shared by ?BUFU? (@_kiaking_) on Jan 13, 2016 at 8:28am PST

Aleksandar tvrdi da mu devojke više ne prilaze.

- Komuniciram sa mnogo ljudi, ali moram da priznam da nema flertovanja. Nije to ništa ružno, ali valjda i posao kojim se bavim to im ne dopušta. Kamo sreće da se ljudi više bave ljubavlju i pozitivnom energijom, prijateljstvima i druženjima nego stvarima kojima se bavi današnje društvo - kaže Šapić, kojeg publika pamti po kratkoj ulozi Gangule, a sada se pojavljuje i filmu u “Prokleti pas” koji je nedavno premijerno prikazan.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/AntonioAhel/Ataimages/Facebook