Aleksandar Šapić ponovo na filmu: Opet negativac, glumim šefa mafije!

Aleksandar Šapić ponovo na filmu: Opet negativac, glumim šefa mafije!

Autor: | 18/10/2017

0

Naš bivši zlatni vaterpolista Aleksandar Šapić ponovo je zaigrao u filmskom ostvarenju i to nakon više od decenije kada je po prvi put imao ulogu po kojoj ga i danas pamte - kada je u "Kenguru" igrao čuvenog Gangulu.

Na nagovor prijatelja i reditelja Dragana Pešikana, Aleksandar Šapić je pristao da odigra malu ulogu u filmu "Prokleti pas".

- Ne razlikuje se mnogo ova uloga od te moje role od pre petnest godina, te moje jedine uloge. Glumim nekog šefa mafije, nadam se da nisam pokvario film. Videćemo. Dva puta sam se pojavio na filmu, dva puta kao negativac, ne znam da li je kriv ovaj moj fizički izgled ili konstitucija pa reditelji ne žele da mi daju ulogu pesnika, umetnika ili violiniste - rekao je Šapić u razgovoru za Mondo.

Šapiću je od prve uloge ostao nadimak Gangula.

- Klinci me uglavnom zovu Gangula, stariji baš i ne, ali klinci da i to mi je baš super. Jer, pojaviti se jednom u životu u filmu na način na koji sam se ja pojavio i da taj film uđe u istoriju srpske kinematografije, to je zaista jedna neverovatno srećna okolnost.

Aleksandar kaže da se nije posebno pripremao za ulogu, a o honoraru nije želeo ni da priča jer mu je, kako kaže, velika čast da bude deo ovog filma.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/srdan-zika-todorovic-ljudi-pokusavaju-da-stave-u-kalup-pa-mi-stalno-daju-uloge-kriminalaca/

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATAImages