Snežana Dakić o venčanju bivšeg muža: Poželela sam mu svu sreću ovoga sveta

Snežana Dakić o venčanju bivšeg muža: Poželela sam mu svu sreću ovoga sveta

Autor: | 17/10/2017

0

Biznismen Vladimir Mikić izgovorio je sudbonosno "da" Jovani Miljković i treći put uplovio u bračnu luku. Venčanje je održano u jednom luksuznom beogradskom hotelu, i to za 200 zvanica. Bivša supruga Vladimira Mikića, voditeljka Snežana Dakić,  istakla je da nema mesta sujeti, te da joj ne smeta što se njen bivši partner ponovo oženio.

Snežana Dakić: Dobar razvod para vredi

A post shared by Jovana Mikic (@jovana_mmikic) on Sep 17, 2017 at 8:59am PDT

- Naravno da sam čestitala Vladimiru. Poželela sam mu svu sreću ovoga sveta - rekla je Snežana za "Alo!" i priznala da između nje i Vladimira ne postoje nesuglasice - Nas dvoje smo ostali u dobrim odnosima i zaista se odlično slažemo - dodala je voditeljka.

Snežana Dakić: Mislim da ćerka ne bi imala ništa protiv da budem zaljubljena

A post shared by Jovana Mikic (@jovana_mmikic) on Jun 8, 2017 at 2:25pm PDT

Televizijska novinarka je svojevremeno za magazin Hello! priznala da joj je period nakon razvoda najteži u životu, ali i da su duhovna zrelost i osvešćenost bolne trenutke učinili prihvatljivim.

- Poznajem ljude koji se bolje slažu posle razvoda. I mi smo tipični kandidati za to, imamo sve uslove za “happy end” jer više nismo prinuđeni da budemo zajedno. Možemo da se poštujemo zbog istih onih vrlina zbog kojih smo se na početku izabrali i zavoleli, pre nego što je brak i splet životnih okolnosti sve to preokrenuo u netrpeljivost. Iskreno, verujem da bi partneri trebalo bolje da se slažu posle razvoda. Pod uslovom da su oboje zrele ličnosti, iskrene prema sebi. Za takav odnos neophodno je da onaj ko ostavlja bude fer i korektan, jer on odlazi sa osmehom, srećan, pun energije i zadovoljstva. Drugi ostaje slab i tužan, a takvo stanje ume da eksalira i u mržnju, bes i depresiju. Zato je dobar i pravičan razvod najbolji lek. Nauka je, takođe, dokazala da je muškarac koji rastura prorodicu u destruktivnoj fazi i da želi da nađe krivca i objašnjenje u drugoj strani. Uostalom, svi smo tome skloni. Ali baš u tim trenucima treba biti iskren prema sebi. Kad bi ljudi samo hteli da odu na nekoliko konsultacija kod porodičnog terapeuta, mnogo bi lakše sagledali i svoje i stanje i osećanja onog drugog. Moja duša je mirna, svima sam oprostila. Nije bilo lako, mnogo je bolelo, ali to je sasvim normalno. I što kaže čuvena knjiga: “Život je težak. Što pre to shvatiš, lakše ćeš se nositi sa poteškoćama”.

Snežana  i Vladimiri venčali su se u oktobru 2005. godine, a sledeće godine dobili su ćerku Lauru. Rastali su se nakon devet godina braka, a kao razlog naveli su bračne nesuglasice.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram/jovana_mmikic
Tagovi: snežana dakić