Nina Janković ima divne vesti: Trudna sam, šta god da je, nek' je živo i zdravo!

Nina Janković ima divne vesti: Trudna sam, šta god da je, nek' je živo i zdravo!

Autor: | 17/10/2017

0

Lepa glumica Nina Janković Dičić je nakon tri godine braka sa svojim suprugom Matejom Dičićem sa svim svojim fanovima i prijateljima podelila divnu vest da će njih dvoje uskoro postati roditelji.

Uz odgovarajuću majicu i prigodne reči Nina je poručila:

- Šta god da je, nek je živo i zdravo!

 

A post shared by Nina Jankovic Dičić (@janxnina) on Oct 17, 2017 at 9:45am PDT

Nina je u intervjuu za naš magazin nedavno otkrila da se ona i Mateja vole kao prvog dana, da su u duši još uvek zaljubljeni tinejdžeri kojima su putovanja strast...

Iako rade u potpuno različitim branšama, Nina u umetničkoj profesiji, a Mateja u bankarskom sektoru, to ni na koji način ne remeti odnos mladih supružnika. Naprotiv. U njihovom slučaju to je dobitna kombinacija.

- Nas dvoje stvarno super funkcionišemo, što je očigledno. Njegov posao podrazumeva striktno radno vreme, ali koliko god da je posao kojim se bavi uštogljen, Mateja je jako duhovit i veseo čovek, bez obzira na to čime se bavi. Kad god dođe kući, uvek je nasmejan i veseo. U društvu je uvek najduhovitiji, on je taj koji diže atmosferu i pravi je veseljak. To je i jedan od razloga što sam se zaljubila u njega i što sam još zaljubljena. Mi uživamo zajedno, još smo zaljubljeni jedno u drugo, što je divno i značajno za oboje. To je nekako čar našeg odnosa.

A tada je o bebama pričala ovako:

- Bebe dolaze kada one žele, a ne kada mi želimo, to nije nešto što zavisi od mene i moje odluke. Ja obožavam decu i ona mene vole. Imam mnogo mališana u svom okruženju, preko desetoro, i uživam u njihovom društvu. A naše je, kada god dođe, dobrodošlo.

hellomagazin.rs/m.g. Instagram/Mirko Tabašević

Najnovije vesti