Leontina o odnosu sa bivšim suprugom: Dete je najsrećnije kada živi u okruženju gde nema zle kobi

Leontina o odnosu sa bivšim suprugom: Dete je najsrećnije kada živi u okruženju gde nema zle kobi

17/10/2017

0


Leontina Vukomanović, pevačica i članica žirija "Pinkovih zvezdica", pre skoro četiri godine je stavila tačku na brak sa violinistom Filipom Patom.

Iako ne govori često o privatnom životu, kantautorka tvrdi da je ostala u korektnim odnosima sa bivšim suprugom zbog ćerke Lucije.

- Naravno da se viđaju. Interes deteta je uvek u prvom planu i mislim da mnogi roditelji razmišljaju tako. Dete je najsrećnije kada živi u prijateljskom okruženju gde nema neke zle kobi, krvi i slično. Mislim da imam tu sreću što sve oko nas funkcioniše apsolutno kako treba - iskreno priča Leontina i dodaje da njena ćerka ne oseća razdvojenost svojih roditelja.

Filip Pat: Sa bivšom suprugom pričam samo o detetu

- Ona je imala sreću da su je okolnosti savatale kad je imala godinu i po dana. Ona je tako navikla i ona ne zna drugačije - kaže Leontina, koja svaki slobodan trenutak koristi s Lucijom.

- Veliko opterećenje za mene kao roditelja jesu sve te obaveze koje sam odjednom stekla. Sad ne mogu više da je pokupim posle vrtića pa da se družimo u parkiću, nego moramo da idemo kući da uradimo prvo domaći pa sve ostalo. Videćemo sad kad krene zima i gužve, osnovna škola, muzička škola, plivanje, sve to treba da se postigne, a kako, videćemo - završava Leontina.

Hellomagazin.rs Antonio/Ahel/AtaImages/Mirko Tabašević

Pročitajte još

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

4100 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti