Šta će reći Emina Jahović i Milica Todorović kada budu videle Stevana i Leona?

Šta će reći Emina Jahović i Milica Todorović kada budu videle Stevana i Leona?

Autor: | 15/10/2017

0

Mislili smo da smo sve videli u popularnom šouu „Tvoje lice zvuči poznato“ ali će nas u ovoj epizodi izuzetno raspoložena ekipa učesnika ponovo iznenaditi neverovatnim transformacijama. S druge strane i produkcija sprema veliko iznenađenje za specijalnog gosta u žiriju – sportsku legendu Dušana Dudu Ivkovića koji će se pridružiti Aleksandri, Andriji i Đuri. Emocije neće izostati ni ovog puta, a Duda će ostati bez reči gestom svojih prijatelja i celokupnog tima ovog šoua.

Duda Ivković u žiriju

Učesnici će preneti glamur najvećih svetskih zvezda ali će publiku najviše oduševiti one najzahtevnije transformacije – kada muško stane na štiklu.

Ko je ovde Stevan, a ko Edita?

Stevan i Leon briljiraju kao Emina Jahović i Milica Todorović. Njihove maske će oduševiti publiku, mada Edita uporno tvrdi da je Stevan ista ona pod ovom maskom. Oduševljena je ženstvenošću svog dragog kolege koji će nas i ovaj put oduševiti kako je uspeo do perfekcije da skine boju glasa Emine Jahović. Ipak, Stevan će se suočiti sa ozbiljnim problemom da završi imitaciju do kraja, a videćemo i zašto.

Ceca i Milica?

Leon će takođe briljirati kao zanosna plavuša Milica Todorović, glasom i stasom će sve oduševiti, a koliki je profesionalac govori i činjenica da se zbog ove numere podvrgao bolnoj depilaciji.

Bane Vidaković i Bebi Dol prirediće sjajan šou kao kultni par iz filma „Briljantin“ - Džon Travolta i Olivia Njutn Džon, a Željko Joksimović će, sigurni smo, skinuti kapu Branislavu Lečiću na odličnoj imitaciji.

Bane se ozbiljno priprema za ulogu

Kik bokser Nenad Pagonis nas i ovaj put ostavlja bez teksta – pokretima i glasom u potpunosti će dočarati kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

Raspoložena Nina Seničar

Ali svi čekaju Miru Škorić u ulozi folk dive Svetlane Cece Ražnatović. Mira je samo kratko prokomentarisala da nije teško biti Ceca i zato jedva čekamo da je vidimo.

Na sceni će se nizati najveći hitovi domaće i strane muzike, takmičari su izuzetno dobro raspoloženi, dobro se osećaju u svojoj koži tako da nemaju nikakav problem da budu na koji minut i u tuđoj. Kažu da je dobra zabava iznad svega i da je osećaj još lepši kada uz sve to i pomognete nekom.

hellomagazin.rs Aleksandar Krtović/Hello/Mirko Tabašević

Slične Vesti