Katarina Ostojić Kaja: Ne fasciniraju me život na visokoj nozi i poznanstva sa slavnim ljudima

Katarina Ostojić Kaja: Ne fasciniraju me život na visokoj nozi i poznanstva sa slavnim ljudima

Autor: | 15/10/2017

0

Katarina Ostojić Kaja (34), koja sa suprugom, svetski poznatim di-džejem Džuniorom Džekom, već godinama živi u Briselu, priznaje da oseća da je počela da stari i da se oseća kao "kućna buva".

Pevačica, koja se nedavno pojavila u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato”, kaže da joj je život u Srbiji daleko uzbudljiviji od onog u Belgiji.

- Ne fascinira me život na visokoj nozi, kada odem u Belgiju, nedostaju mi moji najbliži, porodica i moje društvo. Sa svojim ljudima mogu i da budem u nekom ćumezu, tu će mi biti najlepše. Nije prijatna atmosfera u Briselu, a ja se ne krećem po javnim mestima. Kućna sam buva, tamo imam drugaricu iz Srbije, koja je udata za Dejva Dejvisa. Ali uživam u čokoladi - kaže pevačica, koja se ovog leta sa suprugom odmarala na Ibici.

- Dva puta smo bili na Ibici ovog leta, ukupno mesec dana. Bilo nam je ludo i neporno za mene. Već sam počela da starim i osećam da sam matora. Sada sam se ugojila pet kilograma jer smo na Ibici imali fenomenalnog kuvara. Išli smo na večere koje traju po sat vremena i ja ništa nisam preskakala - dodaje Kaja.

Kaja je nedavno nastupila na jednom događaju u Beogradu čija je zvezda bila Naomi Kembel, ali je nije upoznala.

- Nisam srela Naomi, došla je sa jakim obezbeđenjem, a ja sam imala obaveze u šminkernici. Ne fasciniraju me poznanstva sa poznatim ljuduma - rekla je Kaja.

A kako se hrani kada je kod kuće?

- Imam ženu koja mi pomaže sa svim, ali ja volim da se petljam oko kuhinje. U Briselu ionako nemam šta da radim i volim da spremam Vitu. Apsolvirala sam sve paste koje on voli da jede - pohvalila nam se Ostojićeva.

Mnogi smatraju da Ostojićeva nije dovoljno ambiciozna, ali ona ima razloga za to.

- Desile su mi se loše stvari na privatnom planu, zbog čega sam morala da karijeru ostavim po strani. Nisam dala svoj maksimum muzici, svi mi kažu da sam previše lenja jer nemam hrabrosti da uradim ono što volim iz srca pošto to nije popularna muzika. Privatno volim muziku koju radi Mimi Mercedes i u tu priču sam ušla iz srca - ističe Kaja, koja je uverena u trajnost svog braka:

- Moj muž je imao brak pre mene, nema osnova za priču o našem razvodu. Nas dvoje se nikada nismo ni razdvajali na duže od nekoliko dana. U poslednje vreme ne postavljam naše zajedničke fotografije, jer mi je to baš patetično, jer nema potrebe za tim. Sem kada ima smisla.

Kaja je mlada rodila ćerku Nikolinu, ali ne bi volela da se istorija ponovi:

- Ne želim da razmišljam o tome da moja ćerka rodi dete u godinama u kojima sam ja postala majka. Samo bi mi još falilo da budem baba sa 38 godina. Nikolina pre svega voli školu i najbolji je đak. Interesuju je prirodne nauke i mislim da bi se u tome odlično snašla. Živi sa nama u Belgiji i ide u francusku školu.

Pevačici je dosta glamura, ali ipak se trudi da izgleda kako njen suprug voli.

- Njemu se uvek sviđa kada sam ja na štiklama i kada sam seksi i sređena. Kako godine prolaze, sve manje obuvam štikle. Kada mi je bio rođendan, kupio mi je cipele koje sam mnogo želela, a onda mi je rekao: „Vidiš koliko te volim kada sam ti kupio ovo što ne mogu očima da gledam.“ Reč je o ravnim cipelama, a to mi je fetiš - zaključila je sa osmehom Kaja.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva