Svetlana Ceca Ražnatović: Kad žena izgleda dobro za svoje godine, odmah kažu izoperisala se!

Svetlana Ceca Ražnatović: Kad žena izgleda dobro za svoje godine, odmah kažu izoperisala se!

Autor: | 09/10/2017

0

Svetlana Ceca Ražnatović već godinama važi za jednu od najlepših žena na estradi, radi na sebi, uživa u životu, ali i zna da svako njeno pojavljivanje na sceni ili na televiziji povlači i komentare.

Izgled je bitan, ali bez obzira da li ste maksimalno doterani ili uopšte ne hajete za izgled, komentara će uvek biti:

- Mislim da živimo u licemernom društvu. Ako žena ima više od 40 godina i ne izgleda negovano, odnosno ne izgleda mlađe nego što ima godina, odmah kažu: "Eto, zapustila se. Zbabila se. Na šta liči!" Ako izgleda bolje nego što ljudi očekuju za te godine, kažu: "Plastična! Izoperisala se! Istopiće se na suncu! Ne radi ništa!". Narodu nikada ugoditi. Zato je najbitnije kako se ti osećaš. Sve što radiš treba da bude zbog sebe i zbog onoga što ti želiš da vidiš u ogledalu i kako se ti osećaš - objasnila je Ceca svoj stav o estetskim korekcijama.

Ona je između ostalog pričala i o svojim zdravstvenim problemima koji su u jednom periodu života učinili da izgleda deblje, što su mnogi primetili ali nisu znali pravi razlog:

- Inače nemam problem sa gojenjem, ali sam pre dve godine imala zdravstveni problem. To se jako videlo na meni, jer sam oticala, pa je izgledalo kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravstveni problem meni se samo telo vratilo na pređašnju kilažu. Svi su odjednom počeli da mi govore: "Jaoj, šta si uradila? Pa, ti si se prepolovila". Taj period je, hvala Bogu, iza mene - ispričala je Ceca u emisiji "Magazin In".

hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević/hello/arhiva