Proslava tri decenije rada Saše Milojkovića: Beograđanke poput ruskih lavica

Proslava tri decenije rada Saše Milojkovića: Beograđanke poput ruskih lavica

Autor: | 09/10/2017

0

Posle osamnaestogodišnje karijere na ruskoj modnoj sceni, naš poznati dizajner Saša Milojković vratio se u Srbiju da obeleži tri decenije rada.

Ovaj evropski priznat kreator u četvrtak će prezentovati kolekciju pod nazivom "Vetrovi Bosfora" koja je nastala u saradnji sa tuskom modnom kućom “Donna Stella”, a sadrži čak 60 modela. Modni spektakl inspirisan sofisticiranom i smelom ženom koja zna šta hoće, ponudiće nesvakidašnji performans koji će izneti aktuelne ali i manekenke koje se ovim pozivom odavno ne bave, ali su svoju karijeru započele u slično vreme kada i Milojković.

- Uzbuđen sam što ponovo radim u gradu u kome sam rođen i gde sam počeo karijeru. Želim da ponovo vidim Beograđanke u onom sjaju u kojem sam ih ostavio pre 18 godina kada sam otišao u Moskvu, ali i siguran da mogu da izgledaju kao ruske lavice koje su moje modele nosile po Moskvi, ali i Monaku, Londonu, Parizu, egzotičnim ostrvima – kaže Saša čija je nova kolekcija osim odeće dopunjena i obućom, tašnama, kao i asesoarima, a izrađena je od najraskošnijih materijala kao što je krzno, koža, vuna, svila, pliš, nerc.

hellomagazin.rs promo

Pročitajte još