Kalina Kovačević: Moj otac je jedan žilavi Sremac koji se ne da tako lako!

Kalina Kovačević: Moj otac je jedan žilavi Sremac koji se ne da tako lako!

Autor: | 09/10/2017

0

Glumica Kalina Kovačević je otkrila kako se nosi sa popularnošću, šta misli o kolegama koji se pojavljuju u novinskim napisima samo zarad slave, ali je otvoreno pričala i o porodičnoj drami koja ju je zadesila.

- Moja ideja nije bila da budem javna ličnost, to je deo mog posla i ja od toga ne bežim. Bojim se da danas dosta mladih kolega se bave tim poslom samo da bi bili poznati, a to je pogrešno - kaže Kalina, kojoj su poznati roditelji bili breme kada je krenula u svet glume.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/kalina-kovacevic-surovo-iskrena-zene-vole-da-uce-muskarca-pameti-vole-da-komplikuju/

Početkom godine dogodila joj se i situacija u kojoj je njen otac dramaturg Siniša Kovačević doživeo moždani udar.

- Svašta se pisalo, dosta stvari nije bilo tačno, neke opet, nažalost, jesu. Najvažnije je da se on sada oporavlja, odnosno potpuno se oporavio. To je jedan žilavi Sremac koji se ne da tako lako. Sve te teške situacije su iza nas i taj početak godine je bio jako traumatičan za sve nas. Neka sitna stvar ti se desi, trenutak nepažnje i onda budeš životno ugrožen - ispričala je Kalina u razgovoru za Blic Scenu.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/kalina-kovacevic-mama-mi-je-govorila-da-u-ljubavi-biram-srcem/

hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević/hello/arhiva

Najnovije vesti