Kejt Vinslet: Žao mi je, ali Leonardo i ja smo samo prijatelji i to već 20 godina (video)

Kejt Vinslet: Žao mi je, ali Leonardo i ja smo samo prijatelji i to već 20 godina (video)

Autor: | 03/10/2017

0

Iako je od premijere filma "Titanik" prošlo već 20 godina, romantična i tužna ljubavna priča koju su oživeli Leonardo Dikaprio i Kejt Vinslet i dalje je jedna od omiljenih na čitavom svetu, a isto toliko traje i potajna želja njihovih fanova da njih dvoje budu u ljubavnoj, a ne u prijateljskoj vezi.

Ipak, od te romanse nikada nije bilo ništa i Kejt tvrdi da su njih dvoje najbolji prijatelji već dugi niz godina, a da je ta "hemija" bila samo na filmskom platnu.

Kejt je gostujući u emisiji "Tuesday's edition of Lorraine", objasnila:

- Čini mi se da je za Lea i mene to bilo nekih sedam meseci intezivnog rada, a tada smo oboje bili vrlo mladi. Ali, na sreću, a to je bila zaista srećna okolnost, nikada nismo zavaravali jedno drugo! Znam da vas nervira što ovo čujete, ali tako je. A to je značilo da smo zato mogli da napravimo onakav film, da zadirkujemo jedno drugo, što i dalje radimo, a to je zaista fenomenalno.

Glumački par je ostao u bliskim odnosma, ali samo prijateljskim još od snimanja filma i njihova povezanost i bliskost je godinama detaljno dokumentovana putem novinskih članaka i fotografija vrednih paparaca.

 

- Ne mogu da verujem da je prošlo već tolikoo godina, živim sa tom prčom već toliko - rekla je Oskarovka u razgovoru sa Lorejn Keli.

- Divna stvar koja me podseća na Titanik danas su moja deca i njihovi prijatelji... njihovi drugari dođu i kažu mi da vole priču iz Titanika koju sam uradila, a onda mi govore rečenice iz filma, koje sam ja davno zaboravila.

U tom trenu se zapitam: O moj Bože, jesam li ja ovo zaista izgovorila? A oni mi na to objasne šta je dalje Rouz rekla ili Džek uradio... Tada se osećam kao boginja! Rekla sam im da nisu bili ni rođeni kada je taj film stvaran, što me u trenu učini da se osećam vrlo starom. Ali, srećna sam jer je to nova generacija koja uživa u gledanju Titanika i zaista voli ovaj film.

 

hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty

Najnovije vesti