Srećko Jarić otkriva: Marko i Adrijana funkcionišu i dalje super, ali ne verujem u pomirenje

Srećko Jarić otkriva: Marko i Adrijana funkcionišu i dalje super, ali ne verujem u pomirenje

Autor: | 02/10/2017

0

Legendarni plejmejker Srećko Jarić, otac našeg bivšeg košarkaša Marka Jarića, otkriva da ne obraća pažnju na komentare da je njegov sin veliki zavodnik, kao i da mu naslednik nije prijavio da će uskoro u njhov dom dovesti novu snajku.

- Medijski napisi da je moj sin veliki zavodnik ne smetaju mi, jer i ne čitam novine i jednostavno me ne zanima šta u njima piše - kaže Srećko Jarić očigledno revoltiran činjenicom da njegov sin svakodnevno puni stupce tabloida, ali i o navodima da je njegov sin rasturio brak Ace Lukasa i Sonje Vuksanović.

- Ne znam šta se tačno sve pisalo o tome, ali ja znam šta je istina. Ne pogađa me to odavno, to su izmišljotine koje me ne zanimaju - kaže Srećko, koji takođe smatra da su insinuacije o pomirenju njegovog sina sa bivšom suprugom Adrijanom Limom ishitrene.

- Ona je bila, pa prošla. Što je bilo, bilo je. Ne znam da li može da se ponovi, to jedino oni mogu da odluče, ali ja nisam uključen u te pregovore ako uopšte postoje. Oni funkcionišu i dalje super, ali ne verujem u pomirenje - iskren je Srećko, koji se raduje svaki put kada u Srbiju dođu Valentina i Sijena, piše Blic.

- Bili su ovde letos 20 dana i lepo smo se proveli. Svuda su išle, zoološki vrt, Avala, Ada, igraonice i šoping centri, baš svuda - kroz osmeh kaže Srećko, koga su pitali da li bi voleo da mu naslednice krenu maminim stopama koja je postala „Viktorijin anđeo“.

- Ne bih voleo da budu manekenke, mada uopšte nemam neke predrasude. Voleo bih da budu uspešne i ništa više. Neka se bave sportom. Imaju i energiju i motoriku - priznaje Jarić, koga su pitali koliko je uticao na Markov izbor devojaka s obzirom na to da mu sin važi za miljenika žena.

- Marko odavno nema devojku. Bila je jedna situacija davno gde sam sticajem okolnosti saznao ko mu je devojka i odlučili smo da ne bude ona. Savetovao sam ga tada da prekine zbog karijere - Rekao je Srećko za Blic.

Jarić senior je potom ispričao kako se Marko snašao kada je uragan „Irma“ pogodio Majami, gde živi bivši košarkaš.

- Marko se na vreme evakuisao. Spas od uragana „Irma“ pronašao je u Njujorku. Tamo je bio kada se katastrofa dogodila i sa nevericom je pratio dešavanja na Floridi. Ipak, sada se vratio u Majami. Hvala bogu, sa njegovom imovinom je sve u najboljem redu, tako da se sve dobro završilo - istakao je Jarić za Alo! i napomenuo da su njegove unuke bile na sigurnom kada je došlo do katastrofe.

- Redovno se čujem sa mojim unukama Sijenom i Valentinom, i one su bile na sigurnom sa Adrijanom kada je uragan pogodio Floridu. Sačekali su da prođe pakao i kada je sve bilo sigurno, vratile su se u Majami - ispričao je legendarni košarkaš, a zatim se požalio da nije u formi zbog povrede kolena, pa ne može da ide na tenis, koji rekreativno igra godinama.

❤️VALENTINA AND SIENNA❤️

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Feb 14, 2017 at 5:18pm PST

- Tenis više ne igram redovno, iako izgedam kao da sam u treningu, to je optička varka! Pre sam često igrao tenis i sa Markom i sa Nikolom, ali, nažalost, sada je to mnogo ređe. Imam povredu kolena, a pošto ne volim da gubim, bolje i da ne igram ako neću pobediti - zaključio je Srećko Jarić, koga su sreli na humanitarnom teniskom turniru na terenima Novaka Đokovića u Beogradu.

hellomagazin.rs guliver/getty/ATA images/Instagram