Ivona Pantelić: Nisam protivnik estetske hirurgije

Ivona Pantelić: Nisam protivnik estetske hirurgije

Autor: | 30/09/2017

0

Voditeljka Ivona Pantelić važi za jednu od najlepših prezenterki vesti na RTS-u. Iako se nije podvrgavala estetskim zahvatima, kaže, da  bi o tome svakako razmislila  u slučaju da nije zadovoljna svojim izgledom.

-To je svačija lična volja i ne bih se bavila nikakvim kritikama u vezi toga. Nisam protivnik i da ima nešto čime nisam zadovoljna na sebi, razmišljala bih o tome, bila je iskrena Ivona.

Ivona Pantelić: Sa ćerkom delim uspehe i poraze, i ne osećam se kao da sam sama

Za njen mladolik izgled , kaže, zaslužna je najpre genetika.

- Ja sam napunila 49 godina. Ovako izgledam zbog genetike, prvenstveno. Volim slatkiše, i to je najveća provokacija kod mene, pa ako jedem slatko, neću da jedem ništa slano. Stalno se spremam da krenem sa nekim vežbama, a kada odem na more, volim da plivam, mada to nije ono što mi održava liniju. Ništa posebno ne radim, normalan život vodim. Ranije ležemo, ranije ustajemo, možda je to genetski. Da l‘ se bojim ili ne bojim da pređem pedesetu, ja ću da je pređem. Drastičniji prelaz mi je bio u 30 godina - rekla je nedavno za "Blic".

A post shared by Marija Šabić (@sabicmarija) on Jan 15, 2017 at 11:52am PST

Kada se ugase kamere, Ivona je, prvo, majka 17-godišnje Maše, a za ćerku kaže da je jako ozbiljna za svoje godine.

-I suviše je ozibljna. Volela bih da je malo rasterećenija. Sportista je i dalje se bavi ritmičkom gimnatiskom, a to na neki način formira karakter i stvara naviku vojničkog života i ustajanja, tako da ne moram da je jurim po gradu, javi se ona sama, rekla je Ivona za Clip.rs

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: ivona pantelić