Anabela Atijas za novi "Hello": Konačno sam ono što sam rođena da budem - lavica, a ne mekušac

Anabela Atijas za novi "Hello": Konačno sam ono što sam rođena da budem - lavica, a ne mekušac

Autor: | 30/09/2017

0

Da se životne lekcije mogu naći na svakom koraku, te da isključivo od nas zavisi da li ćemo u datom trenutku “pobeći sa časa” ili “savladati gradivo” pokazalo se i u slučaju pevačice Anabele Atijas, koja se u četrdesetim odlučno vratila u školsku klupu života, kako bi objektivno ocenila sopstveni trud. Na to ju je, između ostalog, navela i odluka najstarije ćerke Lune da se oproba u rijalitiju, što je na test stavilo harmoniju čitave porodice.

Priznanjem da gaji emocije prema oženjenom muškarcu Luna je isprovocirala konzervativan deo javnosti, dok se u prvom redu odbrane, očekivano, našla njena majka. Braneći ćerkin izbor, Anabela se prvi put prikazala u posve drugačijem svetlu, javno demonstriravši svoju žestoku stranu. Sa stavom odlučne žene, prevashodno majke, i čvrstim argumentima stala je pred kamere i bez zadrške se suočila sa nesvakidašnjom situacijom.

Iako mnogima izgleda da je preko noći postala druga žena, u intervjuu za “Hello!” Anabela otkriva kada je zapravo počela promena i šta je pravi razlog transformacije koja je u potpunosti izmenila njen odnos prema životu.

Javnost vas je prvi put videla borbenu i odlučnu. Kako se nosite sa svim onim što se trenutno dešava vašoj ćerki, vama i vašoj porodici?

- Oduvek sam slušala priče kako je žena za svoje dete u stanju i voz da zaustavi, ali mi je to, iako sam majka troje dece, uvek bilo nekako nerealno. Do pre nekoliko dana, kada sam se u to lično uverila. Dotakli su mi tačku koja je izazvala snagu koja se zaista može meriti pomenutim opisom. Da, za svoju decu i voz bih zaustavila.

Ne krijete privatni život, ali o njemu nikada niste ovako otvoreno govorili. Šta se promenilo?

- To je neka moja samospoznaja i prihvatanje stvari koje su me bunile. Mučila me je neka buka misli, koju sam konačno sredila. Kroz razgovor sa sobom shvatila sam puno toga, postavila stvari na pravo mesto i nazvala ih pravim imenom. Kada dođete do tog stadijuma, sve je mnogo lakše. Ceo život ljudi su me gledali kao osobu koja se nikada nikom ne zamera, i zaista, povlačila sam se pred izazovima. Naprosto, tako sam vaspitana. Moja majka i danas ima isti odnos prema meni, dok sam ja to prenela na Lunu. Ali, došlo je vreme da se to promeni, da osvestim svoju životnu ulogu i shvatim ko sam u stvari. Konačno sam ono što sam rođena da budem - lavica, a ne mekušac

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Hello” koji je u prodaji do 05. oktobra!

Deana Đukić Hellomagazin
Tagovi: Anabela Atijas