Veliki uspeh srpske lepotice u svetu: Antonina Petković rame uz rame sa Naomi Kembel

Veliki uspeh srpske lepotice u svetu: Antonina Petković rame uz rame sa Naomi Kembel

Autor: | 27/09/2017

0

Nakon što je oduševila najuticajnije modne kreatore širom sveta, naš najpoznatiji top model Antonina Petković, ostvarila je saradnju sa jednim svetski poznatim brendom.

Uz najaktuelnije top modele poput Naomi Kembel, Admu Abiah, Devon Vindzor i Čiaru Okungi, čelnici ove modne kompanije odabrali su i srpsku lepoticu, poreklom iz Čačka da im bude novo promo lice.

Dvadesetjednogodišnja Antonina nije krila sreću i zadovoljstvo na ukazanoj prilici. Na samom setu i snimanju reklamnog spota za poznati brend koji se odigrao u Japanu, naša lepotica ističe da je uzivala sarađujući sa drugim svetskim top modelima, poput Naomi Kembel.

- Bila sam veoma ponosna i srećna kada sam dobila poziv za saradnju sa ovom kompanijom. Rado sam prihvatila ponudu da budem njihovo novo zaštitno lice. Fotografisanje i snimanje reklamnog spota sa vrhunskim top modelima sveta, jedno je od najdragocenih iskustava za mene - kaže Antonina.

Antonina sa Devon Vindzor

Ova lepa Čačanka otkrivena je na jednom kastingu 2012. godine, a za samo par godina postala je jedna od najtraženijih i najplaćenijih top modela sveta.

Antonina i Advoa Aboah
hellomagazin.rs promo

Pročitajte još