Psihijatri su bili zabrinuti za kraljevstvo: Princeza Dajana je bolesna, uništiće dinastiju!

Psihijatri su bili zabrinuti za kraljevstvo: Princeza Dajana je bolesna, uništiće dinastiju!

Autor: | 25/09/2017

0

Lekari kraljevske porodice su se plašili da Dajana boluje od neobične psihičke bolesti koja bi mogla da uništi dinastiju.

- Imala je česte noćne more i viđala je divovska morska čudovišta - zaključio je ser Džon Baten koji je lečio Dajanu. On je smatrao da je dosad neviđena bolest genetska i da bi je Dajana mogla da je prenese na naslednike.

Da bi stvar bila još gora, Lejdi Di je nekoliko meseci pošto je rodila Vilijama počela da se bori sa bulimijom, teskobom i depresijom. Nivo samopouzdanja princezi Dajani je konstantno padao.

 

Batenov tim prepisao joj je razne antidepresive, ali time nisu uspeli ništa da postignu. Odlučili su da je pošalju na terapije koje je predvodio psihijatar dr. Alan Mekglešan, koji je zabeležio sve što mu je ona ispričala pa je doneo sasvim drugačiji zaključak od svojih kolega.

 

- Oni su preterali. Dajana je normalna devojka. Ona nije bolesna, samo ima problem sa svojim osećanjima.

Psihijatar Mekglešan je u pismima koja su nedavno objavljena zapisao kako su lekari kraljevske porodice Dajani prepisivali nepotrebne antidepresive, tablete za spavanje kao i da je podvrgnuta raznim psihijatrijskim tehnikama.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: princeza Dajana

Pročitajte još

Najnovije vesti