Međunarodna biciklistička manifestacija GranFondo 1. oktobra uz podršku Skyline Belgrade

Međunarodna biciklistička manifestacija GranFondo 1. oktobra uz podršku Skyline Belgrade

Autor: | 25/09/2017

0

Čuvena biciklistička manifestacija koja okuplja veliki broj učesnika, pod nazivom GranFondo, održaće se pod pokroviteljstvom grada Beograda i Skyline Belgrade-a, u Beogradu 1. oktobra u 11 časova, sa startom na Terazijama.

GranFondo je biciklistička manifestacija sa velikim brojem učesnika, koja je u proteklih 5 decenija doživela neverovatnu popularnost u Evropi i proširila se širom sveta, a od ove godine i ljubitelji biciklizma iz Srbije imaju priliku da budu deo ove sportske avanture. Skyline GranFondo Belgrade sastoji se od dve staze različite dužine, a svaki učesnik ima pravo da odabere stazu koja je u skladu sa njegovim mogućnostima. GRANfondo GFB je staza za ozbiljnije učesnike, a njena dužina iznosi 126km, dok ukupna visinska razlika iznosi 1500m nadmorske visine. MEDIOfondo GFB predstavlja lakšu stazu, čija ukupna dužina iznosi 75km, a ukupna visinska razlika je 900m nadmorske visine. Pravo učešća na Skyline GranFondo Belgrade imaju svi domaći i strani biciklisti, triatlonci i para-biciklisti amateri i rekreativci, od 16 do 75 godina starosti. Maloletni učesnici mogu učestvovati samo uz pismenu saglasnost jednog od roditelja. Učesnici mlađi od 18 i stariji od 65 godina, kao i para-biciklisti, mogu učestvovati samo na MEDIOfondo-u.

Pored glavne takmičarske trke, biće organizovana i Trka zadovoljstva pod nazivom FunFondo, na kojoj će priliku da se oprobaju imati svi oni ljubitelji biciklizma koji smatraju glavnu GranFondo trku prevelikim zalogajem, odnosno porodice, školarci stariji od 8 godina i drugi. Za one najmlađe, na potezu Kolarčeva-Terazije, biće organizovana trka pod nazivom KidFondo, na kojoj će mališani uzrasta od 4 do 8 godina imati priliku da se oprobaju u trci guralica, odnosno bicikli bez pedala, kao i u sporoj vožnji oko čunjeva.

Projekat Skyline Belgrade, koji će predstavljati moderan stambeno-poslovni kompleks impozantne veličine na prestižnoj lokaciji u centru grada, podržao je održavanje ove biciklističke manifestacije. Skyline Belgrade biće potpuno osveženje u urbanističkom i arhitektonskom smislu, sa više od 100.000 kvadratnih metara. Elegantna i sofisticirana arhitektura krasiće ovaj projekat vredan 200 miliona evra, koji će svojim stanarima ponuditi posebne pogodnosti uz privatni bazen, spa, recepciju, održavanje i niz rekreativno uslužnih sadržaja. Svaki stan u ovom kompleksu predstavljaće unikatan, kvalitetan i udoban komad raja na samom vrhu Beograda.

 

hellomagazin.rs Skyline Belgrade/Promo