Teški dani za Tajči: Rak je grozan, uništava Metjuov život i lomi moje srce u komade

Teški dani za Tajči: Rak je grozan, uništava Metjuov život i lomi moje srce u komade

Autor: | 24/09/2017

0

Metju Kameron, suprug Tatjane Kameron Tajči leči se od raka pluća i trenutno se nalazi u bolnici pošto je nekoliko puta operisan. Teški su to dani za njegovu porodicu, a pogotovo za Tajči koja teško podnosi razdvojenost od supruga i situaciju u kojoj su se našli.

Juče je mnoge rasplakala objavom na Fejsbuku u kojoj je otkrila da je Metjuu rođendan i da će ga on provesti sam u bolnici.

- Ovo smo mi. Prije godinu dana. Moj suprug Metju. Dar. Danas je njegov rođendan... I ne mogu podneti to što se probudio sam, u bolovima u bolničkom krevetu... (Ja sam kod kuće s decom). On je snažan i jak i ima najsnažniju veru. I ja sam snažna i znam kako prebroditi emocionalni bol i pronaći rast i ljubav u njoj. Ali uprkos tome, rak je GROZAN, škodi mu telu, uništavajući njegov život i lomeći moje srce u komade. Danas ću plakati. Između onih dobrih trenutaka... (da, oni su i dalje ovdje) - napisala je Tajči.

Brojni prijatelji i fanovi slali su joj poruke podrške i utehe u komentarima i svi se nadaju da će Metju dobiti bitku, prenosi Index.

hellomagazin.rs hello/arhiva