Naomi Kembel: Nisam videla Beograd, jer čim sam stigla odmah sam upala u pakleni ritam (video)

Naomi Kembel: Nisam videla Beograd, jer čim sam stigla odmah sam upala u pakleni ritam (video)

Autor: | 24/09/2017

0

Jedan od najpoznatijih svetskih top modela Naomi Kembel sinoć je boravila u Beogradu kako bi se pojavila na jednom glamuroznom događaju, a ekskluzivan intervju dala je emisiji "Premijera", u kojoj je proslavljena Britanka otkrila da, nažalost, nije stigla da obiđe Beograd.

- Ne mogu da kažem da sam ga videla, jer sam tek stigla i odmah upala u pakleni ritam - rekla je Naomi na samom početku intervjua, a potom se u iskrenom razgovoru sa Ognjenom Nestorovićem osvrnula na razlike u bavljenju modelingom tokom njenih početaka i danas.

- Sada imate društvene mreže i očigledno je sada sve brže, sve se brzo dešava, slike, kolekcije... Pojavljuju se momentalno - priznala je Naomi u "Premijeri", a onda otkrila da nema jasno definisan stil.

- Menjam stilove. Danas nešto ovako, sutra možda retro.

Njen slobodan dan ne razlikuje se mnogo od vremena koje provode ljudi koji se ne bave javnim pozivom, što je otkrila na Televiziji Pink.

- Idem kod zubara, radim stvari koje mogu, idem u prodavnicu, kupujem stvari koje su mi potrebne - navela je Kembel koja se u ekskluzivnom intervjuu, takođe, osvrnula i na aktuelne modne trendove.

- Ne znam šta su aktuelni modni trendovi, ako se osećam prijatno onda želim da ih nosim, volim sportsku garderobu, udobna je, lako se putuje u njoj - objasnila je Naomi.

Ceo intervju sa Naomi Kembel možete pogledati u nastavku:

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: naomi kembel

Najnovije vesti