Ponovna nagađanja o nastavku lečenja Mihaela Šumahera

Ponovna nagađanja o nastavku lečenja Mihaela Šumahera

Autor: | 21/09/2017

0

Sedmostruki svetski šampion i po mnogima najbolji vozač Formule 1 svih vremena Mihael Šumaher (48) već četiri godine živi u komi nakon što je doživeo tragičan pad na skijanju u Francuskoj.

Lekari su tada potvrdili da bi da nije nosio kacigu gotovo sigurno na mestu preminuo. Pad je bio toliko težak da je zadobio povrede glave zbog kojih se do dana današnjeg još uvek nije probudio. Skijao je sa sinom.

Njegova porodica uložila je gotovo celu stečenu imovinu na Šumaherovo lečenje, njegov dom u Švajcarskoj posetio je veliki broj najvećih svetskih specijalista, ali nikakva terapija nije uzrokovala njegovo buđenje, prenosi 24sata.hr

Iako njegova porodica ćuti i insajderske informacije cure kao kroz neprobojno staklo, Švedski list Ekpressen preneo je kako će Šumaheru biti urađena operacija u Dalasu, međutim njegova porodica je ove navode brzo demantovala.

-Nije tačna informacija da će Majkl biti prebačen u Sjedinjene Američke države, preneli su strani mediji demant.

Porodica strogo zabranjuje da se iznose stvari o zdravlju bivšeg šampiona, te su tužili nemački magazina “Die Bunte” koji je objavio članak da sedmerostruki prvak u formuli 1 ponovo može da hoda. Sud u Hamburgu presudio je da magazin mora plati 50.000 evra i sudske troškove.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Mihael Šumaher