Pamela Anderson: Nisam zaljubljena u  Džulijana Asanža, imam romantičnog partnera

Pamela Anderson: Nisam zaljubljena u Džulijana Asanža, imam romantičnog partnera

Autor: | 21/09/2017

0

Pamela Anderson konačno se izjasnila o glasinama da ima romansu sa Džulijanom Asanžom. Pedesetegodišnja manekenka i glumica izjavila je da je osnivač Vikiliksa "seksi" — pre nego što je otkrila da ima drugog ljubavnika.

Gostujući u "Dobro jutro, Britanijo“ u sredu 20. septembra, ostala je nejasna u odgovoru na pitanje o glasinama da je u romantičnoj vezi sa slavnim uzbunjivačem.

Pamela Anderson potpuno opuštena: Sjajna forma je moguća i bez fotošopa

-Gde god odem, imam romantičnu avanturu. Imam interesantan život i srela sam mnogo zanimljivih muškaraca, rekla je.

Na ponovljeno pitanje da li je sa Asanžom u prijateljskim odnosima ili su u ljubavnoj vezi, Andersonova je odgovorila:

-Prijateljskim. Veoma prijateljskim. Volim Džulijana, on je jedan od najinteresantnijih muškaraca koje sam upoznala. On je mnogo hrabar i ne postoji ništa seksepilnije od odvažnosti.

​Televizijski voditelj Pirs Morgan je pitao: -Znači, romansa?

U holivudskom stilu, seks-bomba koja je nosila uski, crni kombinezon, odsutno je rekla:

-Jeste…", i nakon što se osmehnula, dodala je: Ne bih to nazvala romansom, već imam romansu. Može li jedan čovek to uraditi?! To je sve što želim da znam. Veoma sam srećna, dodala je Pamela.

Da li je Pamela Anderson odlučila da ostari? (foto)


Domaćin je ponovo pitao da li je zaljubljena u njega. -Zaljubljena u Džulijana? Ne, imam romantičnog partnera, rekla je Andersonova.

Američka glumica posetila je u utorak 19. septembra Australijanca u egzilu, u Ekvadorskoj ambasadi u Najtsbridžu, u Londonu. Zvezda "Čuvara plaže“ prvi put je posetila Asanža u septembru 2014.

Sastanak je organizovala Pamela u nameri da ubedi Asanža da podrži njenu novu fondaciju koja se bavi podrškom ženama žrtvama seksualnog zlostavljanja. Od tada je postala redovan Asanžov posetilac, a fotografisana je kad mu je donosila veganske čizburgere u "politički zatvor" u februaru ove godine.

Asanž živi u dobrovoljnom političkom izgnanstvu u Ambasadi od juna 2012. u strahu da će biti izručen Sjedinjenim Državama zbog istrage o aktivnostima Vikiliksa. Za njim je izdata evropska poternica zbog optužbi za navodno silovanje u Švedskoj.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti