Eucerin® Hyaluron-Filler: Vreme je za efikasnu antiage negu

Eucerin® Hyaluron-Filler: Vreme je za efikasnu antiage negu

Autor: | 21/09/2017

0


Umanjite površinske i duboke bore i obezbedite koži regeneraciju tokom noći

Eucerin® Hyaluron-Filler dnevne kreme za suvu i za normalnu i kombinovanu kožu u specijalnom pakovanju sa noćnom kremom za sve tipove kože, uz posebne uslove kupovine - popust od 50 odsto na noćnu kremu!

Verovatno vam je već poznato da u svojim Hyaluron-Filler preparatima Eucerin® koristi autentičnu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca. Ali, čak i ako ste zapamtili tu činjenicu, možda niste sigurni zašto je i koliko važna za vas? Važna je jer od tipa hijaluronske kiseline koja se koristi u formulaciji antiage preparata zavisi i njihova efikasnost.

Kliničke studije potvrdile su da, ukoliko se dva puta dnevno nanose, Eucerin® Hyaluron-Filler preparati vidno pojačavaju pozitivne efekte injekcionih tretmana hijaluronom. Zahvajujući klinički dokazanoj izuzetno dobroj podnošljivosti na koži, Eucerin® Hyluron-Filler preparati mogu se koristiti i odmah nakon ovih intervencija.

Hijaluronske kiselina postala je jedna od najkorišćenijih supstanci u antiage medicini i kozmetici zato što ima osobinu da vezuje velike količine vode i tako popunjava bore. Načelno, hijaluronska kiselina je molekul velike mase, što sprečava njeno prodiranje do dubljih slojeva kože. U formulaciji svojih Hyaluron-Filler preparata Eucerin® zato koristi hijaluronsku kiselinu kako dugog, tako i kratkog lanca, različitih molekulskih masa. Ova kombinacija obezbeđuje visoko efikasne, trenutne i dugotrajne rezultati u borbi protiv simptoma starenja na površini, ali i duboko u koži.

Eucerin® istraživački tim patentirao je ovu kombinaciju uzimajući u obzir da hijaluronska kiselina dugog lanca ima veliku molekularnu masu, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca - ne. Zato je u formulaciji Eucerin®Hyaluron-Filler preparata hijaluronskoj kiselini dugog lanca, velike molekulske mase, „dodelio“ ulogu sastojka koji ostaje na površini kože sa „zadatkom“ da vezujući vodu popunjava bore na površini, obezbeđuje adekvatnu hidrataciju i čini kožu glatkom. Istovremeno, hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja zahvaljujući manjoj molekularnoj masi prodire u dublje epidermalne slojeve, dobila je ,,zadatak’’ da popunjava bore iznutra. Dodatno, da bi se pojačala dugotrajnost efekata, u formulaciju Eucerin®Hyaluron-Filler preparata uvedeni su biološki aktivni saponini (ekstrakt soje), koji takođe prodiru veoma duboko u kožu i stimulišu proces stvaranja hijaluronske kiseline baš tamo gde bore nastaju. Eucerin® Hyaluron-Filler noćna krema, sa druge strane, u svojoj formulaciji osim kombinacije hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, sadrži i koncentrovani dekspantenol, zadužen za proces regeneracije kože tokom noći. Rezultat je vidno smanjenje bora nakon dva meseca redovnog korišćenja Eucerin®Hyaluron-Filler preparata.

Eucerin® Hyaluron-Filler linija obuhvata preparate neophodne za kompletnu dnevnu, noćnu i dodatnu antiage negu. Eucerin® Hyaluron-Filler dnevne kreme, jedna namenjena suvoj, a druga normalnoj i kombinovanoj koži, imaju laganu teksturu i odlična su podloga za šminku, a sadrže i SPF 15 i UVA zaštitu. To znači da, pored hidratacije i borbe protiv starenja, pružaju koži i zaštitu od negativnih efekata sunčevog zračenja. Ove kreme sada se mogu pronaći u specijalnom pakovanju sa Eucerin® Hyaluron-Filler noćnom kremom za sve tipove kože, po posebnim uslovima kupovine - popustom od 50 odsto na noćnu kremu.

 

Marija Milenković
Tagovi: eucerin