Da li je on najzad onaj pravi: Hale Beri ovim potezom i zvanično potvrdila vezu sa Aleksom

Da li je on najzad onaj pravi: Hale Beri ovim potezom i zvanično potvrdila vezu sa Aleksom

Autor: | 20/09/2017

0

Hale Beri je najzad čitavom svetu obelodanila svoju vezu sa britanskim muzičkim producentom Aleksom Da Kidom objavivši na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju uz reči:"Moja ravnoteža".

Ovo je prvi put da par pozira zajedno, a kako izvor priča za E! News, par je u vezi već dva meseca.

- Njih dvoje se viđaju već dva meseca, a upoznali su se preko prijatelja u poslu - rekao je izvor.

I drugi izvor potvrđuje da veza traje već par meseci, napominjući da je par viđen u toku leta u restoranu Il Cielo u Los Anđelesu.

My balance

Објава коју дели Halle Berry (@halleberry) дана 19. Сеп 2017. у 11:00 PDT

Ovo je prvi put da Hale Beri javno pokazuje svoju novu ljubav od razvoda sa Olivierom Martinezom u decembru 2016. godine. Beri je podnela zahtev za razvod još u oktobru 2015, nakon dve godine braka, kada su zajednički odlučili da se rastanu.

- Teškog srca moramo da vam saopštimo da smo doneli odluku da se razvedemo. Nastavljamo dalje uz ljubav i podršku jedno prema drugome, fokusirajući se na to šta je najbolje za našeg sina. Sem sreće u životu ne želimo ništa drugo, te se nadamo da ćete poštovati našu, ali i najvažnije privatnost našeg deteta, dok prolazimo kroz ovaj težak period - pisalo je u saopštenju koje su oboje dali.

Martinez i Hale imaju sina, trogodišnjeg Macea. Beri ima i devetogodišnju ćerku Nalu koju je dobila sa Gabrijelom Obrijem.

hellomagazin.rs/mg Guliver/Getty
Tagovi: Hale Beri