Alisija Vikander kao nova Lara Kroft, da li je bolja od Anđeline Džoli? (video)

Alisija Vikander kao nova Lara Kroft, da li je bolja od Anđeline Džoli? (video)

Autor: | 20/09/2017

0

Alisija Vikander, oskarovka koja je preuzela ulogu Lare Kroft u nadolazećem spektaklu i rebootu poznate franšize, nas je mesecima oduševljavala svojim fotografijama sa seta filma. Uz to, nedavno su osvanuli i prvi posteri za film.

Ali najzad je došlo vreme da vidimo i da li je video materijal isto tako kvalitetan kao što su i fotografije bile. Glumica se u videu sa snimanja osvrnula na svoj rad kao i na metode koje koristi kako bi se uživela u ulogu.

U novom filmu Lara je naslednica velikog poslovnog carstva, ali umesto da se bavi poslovima u svetu finansija, radije bira da bude dostavljačica u Londonu i obična studentkinja. Ipak, na kraju joj i takav život dosadi pa se hrabra istraživačica uputi na misteriozno ostrvo blizu japanske obale, gde je blizu jedne grobnice njen otac poslednji put viđen.

Danijel Vu, glumac iz filma, podelio je na svom Instagramu prvi foršpan za film, ali je taj video ubrzo skinut, ali je stigao značajno bolji video putem službenog studijskog kanala s Jutjuba.

 

Film režira Roar Uthaug, a uz Vikander ćemo u glavnim ulogama videti i Dominika Vesta, Valtona Goginsa i Danijela Vua'Tomb Raider' bi u bioskopima trebao da se pojavi 16. marta 2018. godine, prenosi 24sata.hr.

hellomagazin.rs Printscreen/Youtube/Twitter

Pročitajte još

Najnovije vesti