Melina i Haris Džinović u novom broju magazina "Hello!": I svađe su deo braka

Melina i Haris Džinović u novom broju magazina "Hello!": I svađe su deo braka

Autor: | 16/09/2017

0

Idealan primer da hedonizam i radna etika mogu da čine harmoničan spoj jeste bračni život Meline i Harisa Džinovića. Popularni pevač i uspešna kretorka vešto balansiraju između privatnih užitaka i profesionalnih obaveza, kojima su ovog leta oboje bili posvećeni. Dok Melina radi na širenju brenda “Hamel”, Haris je okupiran novim albumom i pesmama koje će predstaviti u novembru. Energiju za poslovne izazove donedavno su skupljali na hrvatskom primorju, uživajući u šarmantnoj Istri. Sa ćerkom Đinom, sinom Kanom i brojnim prijateljima, u bajovitoj vili u Poreču prepustili su se svim čarima leta. Šezdesetpetogodišnji umetnik i njegova tri decenije mlađa supruga otkrivaju kako su se proveli na svom parčetu jadranskog raja i u čemu je tajna njihovog trajanja i skladnog braka.

Leto je, u vašem slučaju, rezervisano za Crnogorsko primorje i Azurnu obalu, ali ove godine napravili ste izuzetak.

Haris: Kao svake godine, mesec dana smo proveli u Bečićima, u hotelu “Splendid”, potom smo, umesto u Kan, što je do sada bila praksa, otišli u Poreč. Bilo nam je sjajno, doduše kratko za moj ukus. U Beograd smo se vratili nešto ranije, zbog obaveza. Završavam album, a tokom septembra me čeka i nekoliko koncerata, tako da boravak u Istri nije bilo moguće produžiti.

Jeste li bar uspeli da se odmorite?

Melina: Bilo nam je predivno, tu nema govora, ali smo nekako navikli da se u Beograd vraćamo u septembru. Malo smo poremetili taj naš ustaljeni ritam, teže se privikavamo, ali dobro je da je odmor skraćen zbog poslovnih obaveza, a ne zbog nekih drugih stvari.

Haris: Nisam se ja nešto preterano umorio da bih se odmarao, već mi je žao što nisam uživao u pecanju koje mnogo volim. Iskreno, baš sam bio nervozan. Jedva čekam letnji odmor, i onda, umesto da ga produžim, ja ga skratim. Nije problem da sada, recimo, odem sam, nije bio problem ni da ostanem u Poreču, ali volim da je porodica uz mene. Sam mogu bilo gde, međutim, nije mi to gušt.

U čemu je tajna njihovog trajanja i skladnog braka pročitajte u novom broju magazina “Hello” koji je u prodaji do 21. septembra!

Deana Đukić Nel Pavletić Gorčki/Pixell