Ko je sve došao na otvaranje Sopping Centra "Rajićeva

Ko je sve došao na otvaranje Sopping Centra "Rajićeva

Autor: | 15/09/2017

0

Mnoge poznate ličnosti prisustvovale su otvaranju Rajićeva Shopping Centra i uživale u spektakularnom koncertu Bajage i Instruktora organizovanim tim povodom na platou ispred šoping centra.

Ivan Ivanović, Marija Kilibarda, Snežana Dakić, Suzana Perić, Milutin Folić, Nebojša Babić, Iva Štrljić, Maja Mandžuka, Irina Radović, Duška Jovanić, Maja Nikolić i Ivan Bekjarev, jedni su od mnogih koji su uživali u neprolaznim hitovima čuvenih Instruktora.

Pored energičnog koncerta, građani su imali priliku da prošetaju kroz radnje vodećih brendova kao što su Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Lindex, Springfield, Levis, Huawei, Timberland, Pandora, Esprit, Carpisa, Extreme Intimo, Nine West, Yamamay i mnogih drugih, neki brendovi pojavili su se po prvi put na našem tržištu u okviru Rajićeva Shopping Centra.

 

Premijerno, sada možemo da prošetamo kroz radnje Calvin Klein Jeans, Armani Exchange, Go Active i Dormeo Home, dok će nas lepa iznenađenja dočekati i u multi-brend prodavnicama, kao što su Mia Maya (Moschino, Valentino Red, Emporio Armani…), Fashion & Friends (Guess, Lui Jo, Superdry…), Sportina (Hugo Boss, Polo Ralph Lauren, Morgan…) i Beosport (Quicksilver, O’Neill, The North Face…). Najpopularnije kocke, čuveni Lego, sada po prvi put u Srbiji imaju svoju zvaničnu radnju - Lego Shop, a tu su i odabrani restorani poput Smokvice i kafei sa najlepšim pogledom na grad.

Rajićeva Shopping Centar ima sve servisne jedinice neophodne za udobnost svakodnevnog života, kao što su supermarket, apoteke, mobilni operateri, odeća, kućne potrebštine i elektronika. Na ovaj način, projekat neće biti samo nova gradska destinacija, već i važan deo lokalne i poslovne zajednice.

Šoping centar će imati posebne ulaze sa svih strana: iz Knez Mihailove, ulice Kralja Petra, kao i iz Pariske i Uzun Mirkove, što ga čini lako dostupnim za sve sugrađane koji dolaze sa različitih strana grada, kao i parking prostor na 3 nivoa sa 450 mesta (ulaz iz Uzun Mirkove ulice).

Hellomagazin.rs New Moment