Aleksandar Radojičić: Na Ibici sam bio deset dana, a vozim auto star 11 godina

Aleksandar Radojičić: Na Ibici sam bio deset dana, a vozim auto star 11 godina

Autor: | 12/09/2017

0


Poznati glumac je u više navrata šarmirao svojim izgledom, ali i neverovatnom harizmom. Kako je ovog letovanja boravio na Ibici, Aleksandar Radojičić priznaje da je zbog putovanja morao da se odrekne mnogih stvari.

-Na Ibici sam bio deset dana. Ali zato vozim auto star 11 godina (za mene je kao nov). Poslednjih pet godina stalno sam u medijima, čestito radim, ali i dalje živim privatno. Plaćam kiriju, alimentaciju i ostale obaveze. Preko reklama i nekih komercijalnih stvari možete da dođete do nekih para koje ćete iskoristiti da vratite deo duga banci, kupite malo noviji auto… Ili da otputujete. Daleko je to od glamura, ali meni to ni ne treba, rekao je Aleksandar.

Aleksandar Radojičić: Danas je lako postati popularan ali je teško istrajati

Ipak, ono što ispunjava njegov život jeste malena ćerkica Aja sa kojom je oduvek imao poseban odnos, čije je detalje nedavno otkrio.

-Uživam u životu. Ali sa ćerkom su momenti posebni. Kada možeš da gledaš svoje dete kako raste i kako te voli. To je osećaj koji bih svima preporučio,rekao je Aleksandar za Blic Puls.

Aleksandar Radojičić: Ne želim u rijaliti ne zato da ljudi misle da sam savršen nego da ne dajem loš primer

Međutim, roditeljske dužnosti uvek nose određene strahove, te Aleksandar priznaje da neprestano strahuje za svoje dete.

-U strahu sam svaki dan da li ću ispuniti svoj cilj, a to je da joj pružim mogućnost, šansu i izbor da jednog dana postane srećan i dobar čovek. U svakom vremenu je teško da se odgoji dete, posebno kao želiš da mu se posvetiš. Ali strah ne sme da prevlada. Idemo korak po korak, iskren je mladi glumac.

Kako mnoga deca poznatih glumaca dele iste strasti sa svojim roditeljima, neretko se dešava da krenu njihovim stopama. Ipak, Aleksandar Radojičić priznaje da ne bi želeo istu sudbinu za svoju ćerku.

-Juče sam je gledao kako režira predstavu u parku. Mašta je najbitnija. Ne bih voleo da jednog dana postane glumica. To među nama (smeh). Prelep je posao, ali je dosta rudarski

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram

Najnovije vesti