Venčanja i bajke: Maja Volk i u Škotskoj izgovorila sudbonosno "Da"?

Venčanja i bajke: Maja Volk i u Škotskoj izgovorila sudbonosno "Da"?

Autor: | 10/09/2017

0

Maja Volk živi svoju emotivnu bajku sa izabranikom svog srca Nikosom, a u razgovoru za magazin Hello! Maja je otkrila da će upriličiti čak tri svadbena veselja, na različitim lokacijama, potpuno drugačije i neobično, baš kao što je i ona sama.

Obećala je da će se venčanja dogoditi na leto, jer sprega ljubavi i leta je najlepša, posebno kada su kreativci kakvi su Nikos u Maja u pitanju.

- Da bi svi bili zadovoljni i srećni i da ne bismo povlačili sve naše ljude na sve strane, napravićemo tri slavlja. Prvo slavlje biće u Beogradu. Biće to malo druženje, odnosno moj ispraćaj, za mali krug najbližih prijatelja, decu i rodbinu. Velika posna pravoslavna svadba biće u Atini, građansko i crkveno venčanje održaćemo tamo jer Nikos ima veliku familiju Treći deo slavlja biće organizovan u Škotskoj. Idemo na krajnji sever, na jedno škotsko ostrvo, gde je Nikos pre 20 godina zakopao penkalo u nadi da će se jednog dana vratiti i naći ga. To će biti naš medeni mesec, planiramo da snimimo mentarac o tome. Dogovorili smo se da ćemo svake godine odlaziti na to ostrvo da imo zavete, sami nas dvoje, da iznova ovekovečimo našu ljubav - rekla je Maja u martu ove godine za "Hello" i dodala da će na slavlju biti njih pedesetak.

Međutim, pojavila se vest koju je ispričao njen dugogodišnji prijatelj i kako on sam kaže "budući kum", Dragoslav Grujičić Gruja. U razgovoru za BlicPuls popularni učitelj Gruja, koji je Maju podučio spremanju veganske hrane i otkrio joj sve tajne takvog načina života, kaže da će građansko venčanje biti na Majino insistiranje jer njenom izabraniku Nikosu nimalo nije do toga.

- Svadbe neće biti niti bilo kakve fešte ni u Beogradu ni u Atini, već će biti obično građansko venčanje u grčkoj prestonici kada se vrate iz Škotske, u septembru. Ja sam joj rekao: Kada već spominješ da sam toliko učinio za tebe, da si sve od mene naučila, red je da ja budem kum. Ona je pristala i mi smo se dogovorili da ja u Atinu odem avionom, budem kum na venčanju i vratim se avionom - u jednom dahu ispričao je Gruja za BlicPuls, javivši se na Majin telefon koji je u dvorištu njegove kuće zaboravila pred polazak u Atinu.(?)

Gruja kaže da ne postoji obostrana želja za brakom u ljubavnoj zajednici Volkove i Grka Nikosa, kojeg je upoznala putem društvenih mreža:

- Onaj njen Grk je već imao dve svadbe i plaši se toga. On je odbio da bude velike svadbe, spektakla, kako je ona u medijima govorila. Nije hteo, ona ga je forsirala. Stavila ga je pred svršen čin, pa je pristao samo na to da se venčaju. On smatra da su odrasli ljudi i da im to venčanje nije potrebno. Međutim, on je njoj rekao kada su se upoznali da on želi da njihova ljubav bude do kraja života, a Maja je to shvatila kao brak, međutim on nije za to. Ona je htela i u opštini i u crkvi da se venčaju i da to bude veliko slavlje za porodicu i prijatelje, ali na kraju je uspela da ga nagovori da to bude opštinsko u Atini - rekao je za “Blic puls” Majin "budući kum".

On je kazao i to da je Maja u Grčku otputovala sa ćerkom Milenom, zetom Damjanom i njegovim bratom jer su njih troje dobili posebno zaduženje da "čuvaju Nikosovu kuću od lopova" (?) dok ona i Nikos borave u Škotskoj.

Ipak, Maja je objavila fotografije koje govore nešto potpuno drugačije. U svečanim škotskim nošnjama njih dvoje su pozirali fotografu uz komentar: "Snovi se ostvaruju", nakon koje su dobili pregršt čestitki za venčanje ili obnovu zaveta koju su priredili i u Škotskoj kao što su i rekli. Njih dvoje blistaju i vrlo su srećni ako je suditi po fotografijm, a Nikos nam ne zgleda prisiljen ni na šta...

Druga fotografija je, čini nam se, potvrda toga, jer Maja je uz nju napisala jednostavno: Zapečaćeno poljupcem.

Da li je ovo prozaično objašnjenje "kuma", a kum po običaju biva neko ko je vrlo blizak i drag mladi i mladoženji, nastalo nesmotreno i ishitreno ili je priča zaista tačna, a ovakav kum verovatno neće biti ni na kakvom venčanju, još nismo proverili.

Čekamo Maju da se vrati uskoro sa putovanja, jer ima zakazana predavanja, i sve nam potanko objasni i ispriča za naš magazin.

 

hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: maja volk

Najnovije vesti