Marlon Brando: Moj život je bio glamurozan, ali nikada nisam pronašao ljubav

Marlon Brando: Moj život je bio glamurozan, ali nikada nisam pronašao ljubav

Autor: | 09/09/2017

0

Ostao je upamćen kao najveća holivudska zvezda koja je zračila neverovatnom harizmom. Za sebe je govorio kako je bio "zver" kod koje su žene "dolazile na vrata, a izlazile kroz prozor". Volele su ga brojne lepotice, ali sada je pronađen snimak razgovora koji otkriva da je Marlon Brando živeo težak i neispunjen život.

Marlon Brandon u društvu Sofije Loren 1954. godine

 

–Moj je život bio glamurozan, ali neispunjen. Tražio sam sebe i ljubav, nijedno nisam pronašao, govori na tek otkrivenim snimcima, svojim prepoznatljvim hrapavim glasom.

Patio je od gojaznosti i dijabetesa. Glumac koji je nekada bio ikona seksepila ugojio se do neprepoznatljivosti zbog čega ga je javnost žestoko kritikovala.


Prejedao se i gladovao još od šezdesetih godina. Time je pokušao da zaleči rane koje su mu uzrokovali roditelji, majka alkoholičarka i otac koji ga je do svoje smrti javno omalovažavao i kritikovao čak i pred novinarima - kaže Stevan Rilei o glumcu koji je, tvrde reditelji koji su s njim radili, bio najnepoverljiviji kolega kojeg su ikad upoznali.

Vrhunski je čitao ljude i "skidao" njihova lica za svoje uloge, ali za njega su prijateljstvo i ljubav bili laž. U dugo skrivanim intervjuima Brando se osvrnuo i na to koliko je bio loš otac svojoj deci, kojih je imao barem 16. Pokojni sin Kristijan 1990. u očevoj kući ubio je tadašnjeg dečka svoje polusestre Čajen Brando. On je završio u zatvoru, a Čajen se pet godina kasnije obesila u majčinoj kući na Tahitiju. Brando joj nije došao na sahranu. Svoje potomke nazvao je svojim greškama, piše sajt 24sata.hr

Tuki Brando, sin Marlonove ćerke Čejen, je dedu ovako opisao

- Bio je fin, ali gazda u kući. Kada je on hteo da te vidi, onda bi se videli. Ali, ako si ti hteo da vidiš njega, onda je on odlučivao o tome. Kada sam dolazio u njegovu kuću nisam smeo da vičem jer je mrzeo buku. Rekao mi je: Ne budi bučan, ne pričaj preglasno. I nikada nije išao nigde. Hteo je samo mir i odmor.

Utehu u poslednjim godinama  života pronašao je u prijatelju Majklu Džeksonu, a njegov sin Miko Džeksonu je čak bio asistent. - Tata je zadnje godine života bio depresivan i jedino ga je odlazak na Neverland mogao smiriti - rekao je njegov

Marlon Brando preminuo je 2004. od kolapsa respiratornog sistema.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: marlon brando

Najnovije vesti