Danijela Buzurović: Nežna vila u strahu od sunca

Danijela Buzurović: Nežna vila u strahu od sunca

Autor: | 05/09/2017

0

Popularno televizijsko lice Danijela Buzurović nikada se neće vratiti preplanula s letovanja i gotovo uvek ćemo je videti nežnog, gotovo prozračnog tena, a razlog zašto se lepa voditeljka kloni sunca, sasvim je jednostavan.

Iako gotovo niko u njenoj familiji nema ovaj problem, Danijela je zbog velikog broja mladeža prinuđena da već 15 godina izbegava sunčeve zrake.

- Mladeže kontrolišem odmalena, roditelji su me redovno vodili na preglede, i, na svu sreću, svi su u redu. Nekoliko sam odstranila iz preventivnih medicinskih razloga. Od tada mi je mnogo lakše. Kada mi je dermatolog rekao da ne treba da se izlažem suncu, shvatila sam da moram da ga poslušam bez pogovora - ispričala je voditeljka za "Gloriju".

- Sunce nije kao nekad, što bi rekli ljudi. Tokom leta baš prži i nikad nisam na plaži tokom dana, posećujem je rano ujutru i posle pet popodne. Savetujem svima da se klone jakog sunca i da slušaju savete lekara. Zaštitne kreme su obavezne, plus šešir i naočare. Svi to znaju, ali misle da sunce njima ne može ništa, međutim nije tako - zaključila je ona.

hellomagazin.rs Janko Petković/Hello

Najnovije vesti