Harizmatični Kit Harington u najnovijoj kampanji za Dolce&Gabbana (video)

Harizmatični Kit Harington u najnovijoj kampanji za Dolce&Gabbana (video)

Autor: | 04/09/2017

0

Britanski glumac Kit Harington se pridružio velikoj i uspešnoj porodici Dolce&Gabbana, snimivši uzbudljiv nov video, kao i editorijale u štampanim medijima za kampanju za parfem, pod nazivom The One for Men.

Njegova harizma ga je učinila svršenim ambasadorom ovog brenda. On je pravi čovek za Dolce&Gabbana. Na živopisnoj, otvorenoj pijaci na ulicama Napulja, Kit Harington se oseća kao kod kuće, okružen porodicama, uličnim izvođačima i prodavcima hrane. U veselom i razdraganom raspoloženju, on se svima osmehuje, povremeno i zapleše, ali i proba ukusnu picu sa Napolitancima nošen prazničnom atmosferom.

Zadržavajući autentičan Dolce&Gabbana stil, ovaj novi dokumentarac za The One for Men, uradio je Mateo Garone, sa ručnom kamerom! Kombinovanje svinga i džeza, kao i veselih taktova napolitanske pesme “Tu vuò fa’ l’americano” (“You want to be an American”) donosi još više na utisku zajedništva, kojim se slavi jedinstvenost i šarm italijanske kulture. Svet u kojem svi mogu biti upravo taj jedan, taj čovek...

hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash/getty