Neočekivan preokret: Uz Mirninu podršku Albert Nađ postao modni dizajner!

Neočekivan preokret: Uz Mirninu podršku Albert Nađ postao modni dizajner!

Autor: | 03/09/2017

0

Ako ste milili da ovako nešto nije moguće i da fudbaleri obično postanu treneri i da im ni na pamet ne pada da se bave modom, ovo je dokaz da je sve moguće, jer je Albert Nađ postao modni dizajner! Proslavljeni fudbaler kreirao je prvu kolekciju, koju je nazvao po sebi, a prvi model ponela je njegova bivša supruga Mirna Nađ, koja ga je i uvela u svet mode.

Iako on još uvek nije želeo da javnost sazna za njegovu novu profesiju, odala ga je doskorašnja žena kad je na društvene mreže postavila fotografije na kojima pozira u Albertovim haljinama i pohvalila se njegovom kolekcijom. Tim povodom pozvali su Mirnu, koja nam je rekla da je oduševljena Nađevim novim poslom.

- On nije talentovan samo za fudbal već i za modu. Pored mene je i to naučio. Zašto se ne bi oprobao u tome ako mu leži?! - kaže kreatorka i otkriva da je ponovo u ljubavi s Nađem, u čijoj prvoj kolekciji preovlađuju motivi leptira:

- S obzirom na to da smo opet momak i devojka, za leptiriće na haljinama inspiraciju je verovatno našao u svojim emocijama prema meni. Ponosna sam što je sve sam uradio, odabrao je modele, materijale, i odlično se snašao u tome. Za reviju ima vremena, polako, tek je ušao u posao.

Haljina iz kolekcije Albert Nadj!! ??

A post shared by Mirna Nadj (@mirnanadj) on Aug 31, 2017 at 12:27pm PDT

Pitali su Mirnu šta je Alberta motivisalo da kreira žensku odeću, a ne mušku.

- To ćete morati njega da pitate. Čovek voli žene, rešio je da se posveti samo njima i ulepšava ih (smeh). Ja sam mu prvi model i iako sam mu sugerisala da nađe mlađu osobu za to, on nije hteo - rekla je sa osmehom Albertova bivša žena za Kurir.

Kreacija by Albert Nadj!! ✅✅

A post shared by Mirna Nadj (@mirnanadj) on Aug 19, 2017 at 7:37pm PDT

Pošto se bivši fudbaler nije javljao na telefon, pokušali su preko Mirne da dobiju njegov komentar.

- Albert je poručio da je na pecanju, nema vremena, trza mu riba (smeh). U svom je svetu, verovatno pronalazi ideje za nove haljine - kaže kreatorka.

A post shared by Mirna Nadj (@mirnanadj) on Aug 19, 2017 at 6:19pm PDT

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva

Pročitajte još