Nikolija Jovanović: Ćerka ima dosta sluha, mislim da će nadmašiti mene i tatu

Nikolija Jovanović: Ćerka ima dosta sluha, mislim da će nadmašiti mene i tatu

Autor: | 02/09/2017

0

Da prvo letovanje sa bebom nije bajka, posvedočile su mnoge poznate mame. Ipak, Nikolija Jovanović je imala i dodatnih poteškoća.

Pevačica Nikolija Jovanović nedavno se vratila sa odmora iz Grčke a sa obožavateljima je podelila utiske sa letovanja.

Kaže da se nije još uvek navikla na klimu u Beogradu, ali da se super provela, bez obizra što je ima poteškoće u putu. Na moru je po prvi put bila i njena ćerkica, koju je ranije vodila u Grčku.

-Nije bezbedno definitvno, još je bilo neko nevreme, tako da je bilo veselo na putu, ali dobro smo, živi smo, odmorni smo. Ne bih išla sada sa njom na Maldive, nije toliko zahvalno putovati sa malom bebom, ali ovako do Atine je skroz super, rekla je Nikolija.

A post shared by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Jul 19, 2017 at 11:24am PDT


Ćerka Vesne Zmijanac je istakla da su Reini zahtevi još veći nego pre, pa svi moraju da slušaju malu naslednicu. O unuci, skoro je pričala i baka Vesna, koja je ponosno rekla, da njena unuka veoma voli da guguče u ritmu muzike i da je dete jako muzikalno. Ipak, Nikolija je otkrila neodoljivi detalj koji je svima izmamio osmeh.

-Ima dosta sluha, da. Mislim da će preći i mene i tatu, ovako kao je krenula, nasmejano je odgovorila pevačica. Nikolija je otkrila da li će u budućnosti možda otpevati neki novi duet sa suprugom Reljom Popovićem.

A post shared by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Jul 10, 2017 at 5:45am PDT

-Kada su dueti u pitanju, uvek je presudna pesma, tako da prvo mora da se desi pesma, pa onda da razmišljamo kako ćemo, rekla je Nikolija.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Nikolija Jovanovic