Porodični odmor u Budvi: Seka Aleksić uživa na moru sa sinom i suprugom

Porodični odmor u Budvi: Seka Aleksić uživa na moru sa sinom i suprugom

Autor: | 01/09/2017

0

Crnogorsko primorje i ovog leta glavno je odredište regionalnih zvezda. Osim brojnih nastupa duž jadranske obale, Seka Aleksić uzela je i nekoliko slobodnih dana kako bi sa sinom Jakovom i suprugom Veljkom uživala pored mora. Prošle nedelje zajedno su stigli u Budvu, gde su odseli u jednom luksuznom hotelu na „Slovenskoj obali“. Nasmejanom dečaku nije trebalo mnogo da osvoji i osoblje i ostale goste koji su prepoznali popularnu pevačicu.

Seka Aleksić spremna da Jakovu podari batu ili seku: Uveliko razmišljam o drugoj bebi

No, Jakovu ovo nije prvo ovogodišnje “more”. Prošlog meseca, porodično su pobegli od tropskog talasa koji je zahvatio našu zemlju i posetili Solun i okolna letovališta. Sekine dirljive fotografije dok dugom solunskom rivom šeta sina u kolicima raznežile su njene pratioce na “Instagramu”.

Folk zvezda, koja se posle kratke “bebi pauze” vratila poslu, leto provodi radno. Posle Poreča i Makarske, na red su došli crnogorski gradovi u kojima zagreva već vrelu primorsku atmosferu. I dok uveče nastupa u popularnim diskotekama, preko dana se sa Jakovom i Veljkom opušta pored bazena.

Fotografi su ih slikali dok su ručali u bašti hotelskog restorana. Sva Sekina pažnja bila je usmerena na umiljatog mališana, kojem je u jednom trenutku postalo dosadno u kolicima, pa je naredni sat proveo naizmenično sedeći u maminom i tatinom krilu. On će u septembru napuniti godinu dana, a pevačica i njen suprug uveliko se spremaju za slavlje, priželjkujući da Jakov što pre dobije brata ili sestru.

Snežana Ilić Nikola Tomić

Najnovije vesti