Rada Đurić: Verujem da nam se sve događa sa nekim razlogom

Rada Đurić: Verujem da nam se sve događa sa nekim razlogom

Autor: | 31/08/2017

0

Rada Đurić je jedna od voditeljki koje su uvek nasmejane i raspoložene, a ona sada otkriva da li je nekada u životu patila i kako se nosi sa kriznim situacijama.

-I patila i praštala i molila. Verujem da se sve događa se nekim razlogom, pa i meni. Čekam da prođe, nekad strpljivo, nekad burno, ali čekam. I nećete verovati stvarno prođe. U atmosferi suženih izbora ja sam uvek birala i biram svetlo, pa nema veze da li je i samo tračak. Provereno pomaže - rekla je za Pulsonline.

Rada Đurić: Sreća je samo trenutak a mi često ne znamo da ga prepoznamo

Novinarka i voditeljka Radio-televizije Srbije tvrdi da su sitnice najvažnije u životu i da često ne umemo da prepoznamo trenutak koji čini sreću.

- Najvažnije su male stvari, detalji, sitnice. Sve ono što izazove osmeh na usnama ničim izazvano, svaka pozitivna misao, svako treperenje, svaki drhtaj. Radovati se nekom malom, srećnom trenutku, bezrezervno, bez razmišljanja. Živeti taj momenat radosti najduže što možeš. I kada ga doživiš, gledati u naredni. Jer sreća nije srećan život, nije ni bolji život, sreća je samo trenutak. A mi često nemamo pojma da ga prepoznamo i zato smo nesrećni -rekla je svojevremeno u razgovoru za naš magazin

 

Marija Milenković Mirko Tabašević
Tagovi: Rada Đurić