Marija Karan: Biti mama je najlepše osećanje na svetu

Marija Karan: Biti mama je najlepše osećanje na svetu

Autor: | 31/08/2017

0

Posle nekoliko godina pauze kada je reč o domaćim serijama, Marija Karan sa zadovoljstvom je prihvatila novu ulogu u kriminalističkoj seriji. Jelena Đokić, Hristina Popović, Marija Karan, Gala Videnović i Milena Radulović ispričaće nam uzbudljivu i emotivnu priču o Beogradu danas iz jednog posebnog dorćolskog ugla.

- Nažalost, dok je snimanje u toku ne smem da pričam o seriji niti o mojoj ulozi. Mogu samo da kažem da sam presrećna što ponovo snimam u Srbiji i što imam priliku da radim sa divnom ekipom na jednom odličnom projektu - rekla je za "Blic" Marija Karan.

A post shared by Marija Karan (@marakaran) on Jun 30, 2017 at 2:00pm PDT

Na pitanje da li bi mogla ponovo da živi u Srbiji, Marija je bila iskrena.

- Srbija je prelepa zemlja, i to je moja domovina. Volela bih da je to zemlja perspektive i budućnosti, onda bi to sigurno bila destinacija broj jedan da se živi u Evropi - rekla je ona, kojoj je po svemu sudeći lepše u Los Anđelesu.

Kako kaže, najviše vremena provodi sa sinom Markom Leom.

- Biti mama je najlepše osećanje na svetu. Radujem se svaki put kad me moj sin oslovi tako - naglasila je ona.

A post shared by Marija Karan (@marakaran) on Aug 7, 2017 at 3:23pm PDT

Marija je inicijator "Balkan Projectsa" čiji je plan da vrati Balkan na svetsku mapu savremene umetnosti, izgrađujući novu svest o lokalnom talentu, kako onom iz prošlosti, tako i onom iz sadašnjeg trenutka.

- Želim da pomognem na način na koji najbolje umem i mogu u promociji naših umetnika. Iako sam u umetničkom svetu već duže vreme, nažalost, nemam priliku često da čujem za naše umetnike. To je bio i najveći motiv da se ovim ozbiljnije pozabavim. Duboko verujem da imamo talentovanih umetnika, ali da ne postoji način ili, bolje rečeno, sistem da se to vidi u svetskim okvirima. Sve se odvija na sporiji, pomalo nesvakidašnji način, shodno svemu ostalom što se dešava u našoj zemlji - rekla je ona.

Hellomagazin.rs Mirko Tabasevic/Instagram
Tagovi: marija karan

Pročitajte još

Najnovije vesti