Ada Mall- jedinstvena destinacija za šoping i uživanje

Ada Mall- jedinstvena destinacija za šoping i uživanje

Autor: | 30/08/2017

0

Izgradnja šoping centra Ada Mall u Beogradu počela je u martu ove godine, a ovaj objekat će se izdvajati po specifičnom arhitektonskom rešenju i najviše zelenih površina od svih sličnih centara u Srbiji. Sam oblik mola izveden je iz oblika jezera, prati konfiguraciju terena, ima dosta terasa i zelenila. Veliki otvoreni zeleni krov, kao i deo terasa posetioci će moći da iskoriste da se spuste direktno na Adu, bez prelaženja ulice ili ulaska u centar.

Prema rečima Jelene Vučković, leasing menadžerke, na preko 34.000m2 i uz jedinstveno šoping iskustvo ovaj centar će ponuditi Srbiji brendove kojih do sada nije bilo u našoj zemlji, dok će već postojeće predstaviti u jednom novom ruhu.

 

-Pet spratova komercijalnog prostora i tri nivoa podzemnog parkinga sa oko 1000 parking mesta biće povezani u jednu celinu. Prodavnice će se nalaziti na prva tri nivoa, dok će četvrti i peti biti multifunkcionalni i imaće i posebno radno vreme, kako bi posetiocima bio na raspolaganju i u noćnim časovima. Gastonomska ponuda će biti višestruko uvećana.

Pored standardnog food court-a, imaćemo specifične postavke i kioske, male “artisans” štandove za veće sladokusce, nešto poput Mercato Centralle u Firenci, Mercado San Migel u Madridu ili Eataly (NY, Milano…), kao i par “fine dining” restorana.

Ada Mall je prvi šoping centar novije generacije u Beogradu, u kome akcenat nije samo na prodajnim prostorima, zatvorenim u veliku kutiju bez prozora. Projektovan je u skladu sa LEED Gold/Platinium standardima i biće tako i izveden. Koristićemo i najnovije materijale i opremu koji su u skladu sa svim domaćim i internacionalnim standardima.

-Posebnu specifičnost činiće pametni sistemi koji prate broj posetilaca, njihovo kretanje po mall-u, i u odnosu na to upravljaju celokupnom opremom, što dovodi do značajnog povećanja komfora s jedne, a smanjenja potrošnje energenata, s druge strane. Nadamo se da će naši posetioci ovo prepoznati i osetiti kada budemo otvorili Ada Mall, istakla je Jelena.

Hellomagazin.rs GTC / Dot studio
Tagovi: ada mall

Najnovije vesti