Merjem Uzerli ne žudi za slavom, nakon Hurem važna je samo njena Lara (video)

Merjem Uzerli ne žudi za slavom, nakon Hurem važna je samo njena Lara (video)

Autor: | 28/08/2017

0

Jedna od najpopularnijih zvezda turskih melodrama Merjem Uzerli, koja je 12. avgusta napunila 35 godina, živi život daleko od očiju javnosti i svoju privatnost dozirano deli sa obožavaocima na društvenim mrežama.

Uprkos velikoj slavi koju je preko noći stekla ulogom Hurem u “Sulejmanu Veličanstvenom”, crvenokosa lepotica izabrala je da napusti najuspešniju bosforsku seriju svih vremena, rodi ćerku Laru i posveti se materinstvu.

Na račun stare popularnosti producenti iz Turske godinama su je opsedali ponudama za snimanje serija, ali ona ih je odbijala. Sve do prošle godine, kad je konačno pristala da stane pred kamere u melodrami “Kraljica noći”. Da je glavna zvezda uspešne telenovele dobra priča a ne njeni protagonisti, pokazalo se i u slučaju ove nemačko-turske glumice.

 

Koliko je “Sulejman Veličanstveni” važio za hit, toliko se “Kraljica noći” pokazala kao apsolutni promašaj. Čak ni popularnost Uzerlijeve nije joj pomogla da poživi duže od sezone. Tako je Merjem od omiljene TV zvezde spala na gostujuću rolu u drugom ciklusu krimi-drame “Podzemlje”. Ali kako sada stvari stoje, publika je neće gledati u trećoj sezoni, čije emitovanje je najavljeno na jesen.

- Nedostajaće mi mnogo moja Suzi (lik iz serije). Ona je snažna, zabavna i inteligentna osoba. Teško joj je reći zbogom, ali sećanje na nju život će mi učiniti srećnim. Zahvalna sam što sam je upoznala - napisala je, između ostalog, pored fotografije svog lika iz “Podzemlja” na “Instagramu” Uzerlijeva.

Nedavno je završila snimanje dva filma, čija se premijera očekuje do kraja godine. Nove uloge na malom ekranu još nema na vidiku, ali glumica se, po svemu sudeći, ne uzrujava zbog toga i poručuje da do januara ne želi da čuje za posao.

 

Uživa u životu i slobodno vreme provodi sa ćerkom Larom, za koju je, kako ističe, mnogo vezana. Opisuje je kao buduću srcolomku, jer niko ne može da odoli njenoj porculanskoj puti i divnim plavim očima. Merjem i Larin otac prekinuli su svaki kontakt još pre njenog rođenja, a glumica već dugo skriva ljubavni život kao zmija noge. Greške iz emotivnog života ne želi da ponavlja.

- Stara poslovica kaže: “Pametni uče na tuđim, a budale na svojim greškama”. Bilo kako bilo, važno je naučiti - ističe Merjem.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: Merjem Uzerli

Najnovije vesti