Krisi Tajgen iskreno o porocima: Alkohol je u Holivudu stil života

Krisi Tajgen iskreno o porocima: Alkohol je u Holivudu stil života

Autor: | 23/08/2017

0

Alkohol je u Holivudu stil života, tvrdi manekenka Krisi Tajgen u intervjuu „Kosmopolitenu“ i priznaje da joj se ne sviđa kako se ponaša kada pije.

Supruga pevača, muzičara i kompozitora Džona Ledženda i majka 16-mesečne devojčice rekla je da se oseća loše jer od sebe pravi idiota pred ljudima koje zaista ceni i poštuje.

-Navikla sam da popijem čašu vina svaki put kada me šminkaju i spremaju za različite događaje. Onda bih pre dodele nagrada popila još jednu čašu vina. A, onda bih na samoj dodeli popila još mnogo. Uvek sam se osećala loše jer bih ispala idiot pred ljudima koje stvarno cenim i poštujem, a nema ništa gore od tog osećaja. Osećaš se grozno. I ispadaš glup pred drugima, ispričala je Krisi Tigen.

https://www.hellomagazin.rs/moda/stil-poznatih/neocekivano-izdanje-krisi-tajgen-kojem-su-modni-eksperti-nasli-veliku-manu-foto/

Slavna manekenka kaže da je prošlog meseca, kada je bila na odmoru na Baliju, shvatila koliko pije. Istakla je da je teško odupreti se tom poroku, jer je u Holivudu alkohol stil života.

-Sve ti je tu, na dlanu. Alkohol je uvek oko tebe. Ne znam kako da odem na neku dodelu i da ne pijem, a jednostavno ne mogu popiti samo jedno piće, naglasila je Krisi.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/krisi-tajgen-sve-je-na-meni-je-lazno-osim-jagodica-i-obraza338252/

Popularna Amerikanka rekla je da želi da prekine da živi tako i otkrila je da su Džon i ona odlučili da putuju i da se vide sa prijateljima pre nego što započnu proces veštačke oplodnje.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: krisi tajgen

Najnovije vesti