Vujadin Savić posvećen treninzima: Toliko smo umorni od priprema da i ne pomišljamo na seks

Vujadin Savić posvećen treninzima: Toliko smo umorni od priprema da i ne pomišljamo na seks

Autor: | 22/08/2017

0

Od utakmice sa Krasnodarom nijedan igrač Crvene zvezde nema mira od poziva poznatih i nepoznatih koji traže kartu za revanš meč sa Rusima u četvrtak na „Rajku Mitiću“. Vujadin Savić objašnjava kroz šta sve prolazi ovih dana dok zajedno sa saigračima iščekuje meč karijere u Zvezdinom dresu.

Mičel Donald je prvi iz ekipe rekao da se neće prepuštati ni čarima bračnog života dok se ne pobedi Krasnodar, a štoper Vujadin Savić objašnjava kroz šta sve prolazi ovih dana dok zajedno sa saigračima iščekuje meč karijere u Zvezdinom dresu.

- Do četvrtka i revanša želim da budem fokusiran isključivo na meč. Razgovarao sam sa suprugom i rekao joj da ne želim da pričam o bilo čemu osim o utakmici. Nema ni seksa dotad! Kad se utakmica završi, ponovo ću da budem najbolji otac i muž - uz osmeh je Donald pričao za Žurnal.

I prelepa supruga Vujadina Savića Mirka Vasiljević razumeće fudbalsku groznicu koja trese sve crveno-bele pred Krasnodar.

- Video sam Donaldovu izjavu o tome da se potpuno posvećuje utakmici i da će tek od četvrtka opet biti dobar muž i otac. Verujte, pošto se družim s njim, znam da je on uvek veoma posvećen deci i supruzi, baš kao što sam i ja, ali sad smo toliko fokusirani na meč i toliko umorni od priprema da jednostavno i ne pomišljaš na seks. Kada dođemo kući, važan nam je samo odmor, počinjemo da se koncentrišemo na utakmicu, a kad prođe četvrtak, biće dovoljno vremena da se posvetimo i drugim stvarima koje život čine lepim - zaključio je Savić.

Vujadin Savić ima taliju: Mirka mi donosi sreću, ne pamtim da sam izgubio kada je ona bila na tribinama

Od juče je za Savića jedna velika obaveza završena. Zbog molbi za ulaznice više ga ne treba zvati:

- S jedne strane, ova gužva i pozivi zbog ulaznica umaraju, ali onda se zamislim i kažem sebi: „Daj bože da se što više umaram ovako narednih meseci, jer će to značiti da ću igrati još važnih utakmica.“ Sigurno sam preko 100 ulaznica kupio i ko zna koliko još sam morao da odbijem. Danas sam stavio tačku na taj posao - kaže defanzivac crveno-belih.

 

 

hellomagazin.rs Boško Karanović/hello/arhiva

Pročitajte još