Aleksa Jelić sa devojkom Kleom uživa u divljim plažama Menorke

Aleksa Jelić sa devojkom Kleom uživa u divljim plažama Menorke

Autor: | 18/08/2017

0

Pošto je publici predstavio singl “Samo me ljubi” Aleksa Jelić uživa u zasluženom odmoru. U prijatnom ženskom društvu pop pevač uputio se ka obalama Španije, na predivne Baleare. Mada su Ibica i Majorka daleko atraktivnije turističke destinacije, bar po broju poseta, Menorka, treća i najmanja članica grupe Balearskih ostrva, razoružava divljom lepotom peščanih plaža i tirkizom bojom vode, koja mami da se čitavog dana ne izlazi iz nje. Nestvarni prizori ovog sredozemnog ostrva potpuno su očarali Aleksu, do te mere da se prepustio uživanju i na nudističkim plažama.

Pola sata sa… Aleksa Jelić

- Nemoguće je ostati imun na toliku lepotu. Ostrvo se prostire na samo sedamsto kvadrata i pod zaštitom je “Uneska”, a zanimljivo je to što na skoro sve plaže morate da dođete peške ili preko vode, brodićem. Španci ne žele da grade puteve i da od “virgin” plaža prave paradajz turizam. Flora i fauna se ne diraju, ne ugrožavaju i ne pomeraju.

Četrdesetogodišnji muzičar na društvenim mrežama podelio je fotografiju sa devojkom, Špankinjom po imenu Klea, i u opisu fotografije uz srce napisao “Samo nas dvoje”, čime je nagovestio da je njegov emotivni život pretrpeo promene i da je, po svemu sudeći, srećno zaljubljen. Posle Menorke, drugi deo letnjeg odmora provešće u njemu omiljenom evropskom gradu Barseloni, koju po tradiciji posećuje u ovom periodu godine, a po povratku u Srbiju posvetiće se promociji novog albuma “Metamorfoza”, koji će posle tri godine diskografske pauze predstaviti krajem avgusta.

Deana Đukić Privatna arhiva
Tagovi: Aleksa Jelić

Najnovije vesti