Sanja Doležal: Verujem u ljubav i u to da ona budi najbolje u nama

Sanja Doležal: Verujem u ljubav i u to da ona budi najbolje u nama

Autor: | 17/08/2017

0

Muzičarka i jedno od najpoznatijih televizijskih lica, Sanja Doležal progovorila je o tome kako je posle smrti voljenog supruga Nenada Šarića ponovo pronašla sreću, priznavši kako u 50-ima konačno uživa u istinskom miru.

Kako danas izgleda njen život, čime se najviše ponosi i šta je spremna da uradi zbog ljubavi otkrijte u emotivnom razgovoru sa muzičarkom i televizijskom voditeljkom čije je zaštitni znak oduvek bio – osmeh.

Prošlo je pet godina od kako joj je preminuo voljeni suprug, bubnjar sastava Novi Fosili Nenad Šarić. Sanja se danas trudi da što više uživa u svakom novom danu. Imala je, govori, odličan brak i dobrog prijatelja, ali život ide dalje.

Okružena porodicom i bližnjima letnje mesece provela je kupajući se i uživajući u kući na Mrežnici. U pauzama je odlazila na koncerte u Sloveniju, koje je imala s kolegama iz benda, Vladimirom Kočišom Zecom i Marinkom Colnago.

- Trudim se da se što više odmaram, čitam i obrađujem vrt. Trenutno nemam televizijskih angažmana pa sam zauzeta angažmanima oko kuće. Poslednjih godina jako se posvećujem zdravoj ishrani pa dosta učim i istražujem o tome. Iako sam sklona debljanju pa se nedovoljno bavim vežbanjem, pazim šta jedem, ali kad poželim bez problema se zasladim sladoledom ili picom  – govori 54- godišnja Sanja.

A post shared by TARA Fashion (@tara.fashion) on Jul 15, 2016 at 2:31am PDT

Šuma, ptičji pev i zvuk potoka samo su neke stvari koje joj donose mir. Često pozove prijatelje na roštilj, pa s njima uživa uz dobro vino i muziku. Najdraža ekipa ipak su joj ćerka Lea i sin Luka, odrasli i samostalni mladi ljudi na koje je izuzetno ponosna. Iako još uvek studira, 19-godišnja Lea se pokazala kao izuzetno muzički talentovana mlada devojka koja se pokazala veštom u pisanju tekstova, pa je tako napisala muziku i stihove za duet Sanje Doležal i Alena Islamovića. S druge strane, Luka, koji jako voli muziku, 2013. godine je ipak umesto muzičke škole upisao Prirodno-matematički fakultet. Čime god da se deca odluče baviti, Sanja kaže, apsolutno stoji uz njih.

A post shared by Siol.net (@siolnet) on Apr 13, 2016 at 10:32pm PDT

- Ne znam kakav sam autoritet, trebalo bi njih pitati. Uglavnom sve rešavamo uz razgovor koji nekad uspe, a nekad i ne. Roditelji ne mogu da spreče da deca pogreše, ali mogu da budu uz njih kada se to dogodi. Moja su deca već odrasli ljudi. Polako idu svojim putem i to tako treba da bude. Nisam posesivna majka, ponosna sam na njih i mogu ih samo podržati u njihovim izborima– rekla je Sanja u iskrenom intervjuu za Cover Style.

Da život posle 50-te itekako može biti zanimljiv i dinamičan, zna i Sanja koja sa momcima iz benda doslovno svaki put kad idu na svirku ima ‘malu proslavu mature’.

Smeju se do suza i kvalitetno zafrkavaju. Od kad su joj deca odrasla, Sanja ima mnogo više vremena za sebe. Kad je sama najčešće uživa slušajući jazz i soul muziku kao i omiljenu klasičnu muziku. Početkom godine Sanja se prvi put u javnosti pojavila s markantnim Antom Stojakovićem uz kojeg se nije prestajala smeškati. Iako je prećutala postoji li između njih više od prijateljstva, Sanja je samo rekla kako je zbog ljubavi spremna na sve.

- Verujem u ljubav i u to da ona budi najbolje u nama. Ludosti su uglavnom rezervisane za mladost, u zrelim godinama, zrelije i opreznije pristupaš ljudima – rekla je Sanja koja se raduje povratku na televizijske ekrane i otkriva da trenutno pregovara oko nekih novih projekata.

hellomagazin.rs hello/arhiva/instagram
Tagovi: sanja doležal

Najnovije vesti