Plazma filmski pozdrav iz Sarajeva

Plazma filmski pozdrav iz Sarajeva

Autor: | 15/08/2017

0

Brend Plazma kompanije Bambi je na ovogodišnjem 23. Sarajevo Film Festivalu bio Srebrni sponzor, a tokom samog festivala Plazma je organizovala dva događaja, Festivalski doručak Powered by Plazma i Plazma večernji koktel.

Na Festivalskom doručku Powered by Plazma, prijatelji, kolege mediji i gosti festivala mogli su da uživaju u divnim Plazma slanim i slatkim poslasticama, koje je specijalno za ovu priliku pripremao jedan od najpoznatijih bosanskih kuvara Nihad Mameledžija.

Za prijatnu atmosferu na Plazma večernjem koktelu, pobrinuli su se predstavnici kompanije Bambi i organizatori Sarajevo Film Festivala, gde su gosti festivala uživali i razgovarali o predstojećim filmskim projekcijama.

- Velika nam je čast što je brend Plazma, kompanije Bambi, drugu godinu za redom deo Sarajevo Film Festivala. Brend Plazma sa velikim zadovoljstvom pruža konstantnu podršku razvoju filmske umetnosti i nastoji da podrži unapređenje kulture i stvaralaštva u celom regionu. Trudićemo se da i u budućnosti podržimo manifestacije ovoga tipa i opravdamo poverenje naših potrošača - istakao je Nemanja Brković, menadžer za odnose s javnošću kompanije Bambi.

Nemanja Brković, Marija Rakić, Katarina Pejić na Sarajevo Film Festivalu

Brojni gosti i posetioci su imali priliku da festivalske dane provedu uz dobru energiju i raspoloženje, ali i da uživaju u dobro poznatom ukusu nezamenljive Plazme.

hellomagazin.rs Tarik Zlatarević
Tagovi: plazma