Nakon bolesti i pauze od 25 godina, Majkl Daglas snima novu seriju (video)

Nakon bolesti i pauze od 25 godina, Majkl Daglas snima novu seriju (video)

Autor: | 15/08/2017

0

Čak Lori, kreator hit komedija "Dva i po muškarca" i "Štreberi", sprema novu humorističku seriju od 10 epizoda u kojoj će glavne uloge igrati Majkl Daglas (72) i Alan Arkin (83).

Serija "The Kominsky Method" priča je o Sendiju Kominskom (Daglas), glumcu koji je pre mnogo godina na kratko bio slavan a sada je ugledni profesor glume u Holivudu. Arkin će igrati njegovog dugogodišnjeg prijatelja i agenta Normana.

Ovo će biti Daglasova prva velika uloga na televiziji posle serije "Ulice San Franciska" iz 1972. koja ga je vinula među zvezde.

 

Serija će biti emitovana na "Netfliksu", gde se sa velikim uspehom prikazuje komedija "Grejs i Frenki" sa Džejn Fondom (79) i Lili Tomlin (77) kreatorke Marte Kaufman (Prijatelji).

 

Čak Lori je za istu striming mrežu napisao i seriju "Disjointed" sa Keti Bejts (69), koja će premijeru imati 25. avgusta.

 

Budući da nacionalne TV stanice nerado kupuju serije sa starijim junacima, jer nisu privlačne oglašivačima - čija su ciljna grupa mlađi potrošači - "Netfliks" je odlučio da ih ponudi svojim pretplatnicima svih uzrasta. Za sada se to ispostavilo kao odličan potez.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: majkl daglas